Колишня дружина Дзідзьо вийшла заміж за нового обранця? Славія вразила новиною: “Нарешті зареєструвала”

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо Славія сколихнула мережу зізнанням про новий етап її житті. Усі деталі у нашій статті.

Два відомих та талановитих виконавця Дзідзьо та його колишня дружина-красуня Славія минулого року шокували фанатів та шоу-бізнес зізнанням про розлучення.

Благовірна Михайла не стримувала себе та розповіла пресі усі секрети їхнього особистого життя. Чоловік нас терпів цього, адже не любить, коли його брудну білизну вивалюють на огляд аудиторії. Колишні закохані сильно посварилися.

Екс-дружина Дзідзьо вразила новиною після зізнання про нового коханого

Колишня дружина Дзідзьо Славія знову в нього закохалася і відкрито заявляє про свої почуття
Екс-дружина Дзідзьо вразила новиною після зізнання про нового коханого

Втім, жінка не претендувала на майно співака, і врешті-решт вони дійшли до компромісу. Екс-пара помирилася, а Ярослава у подарунок отримала розкішну квартиру на березі озера.

Обидва активно будують особисте життя наново. Дзідзьо натякнув, що в нього є нова кохана, а Ярослава прямим текстом заявила, що напередодні війни мала переїхати до обранця. Однак через війну цей процес спочатку зупинився, а потім відкладався. Нещодавно зірка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що нарешті досягла своєї мети і офіційно зареєструвалася у новому житлі.

Екс-дружина Дзідзьо вразила новиною після зізнання про нового коханого

Втім, жінка не уточнила, мова йде про її особисте житло, або ж той будинок, в якому вона збиралася жити з коханим.

Нагадуємо, що історія кохання Славії та Михайла розпочалася за часів навчання, коли пара почала зустрічатися. Спочатку вони намагалися побудувати спільну музичну кар’єру, але потім музикант вирішив йти цією стежкою з іншими артистами, створивши гурт “Дзідзьо”. Його дружина тим часом мріяла також стати виконавицею, але Михайло заявив, що не бажає конкуренції в родині.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.