Злата Огнєвіч в розкішній білій сукні з корсетом об’явила неймовірне: “Стала нареченою. Вже не холостячка”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч сколихнула мережу свіжими кадрами, на яких постала нібито у весільній сукні. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч свого часу зізналася, що через захопленість творчою кар’єрою, їй довелося пожертвувати особистим життям. Чоловіки поруч з нею не затримувалися надовго, адже увесь свій фокус вона спрямувала на музику.

Минулого року зірка взяла участь у романтичному реаліті-шоу. Усе для того, щоб знайти кохання і заявити на всю Україну про те, що вона готова до стосунків.

Злата Огнєвіч вразила виглядом у в розкішній білій сукні

Стало відомо, що у Злати Огнєвіч є дочка
Злата Огнєвіч вразила виглядом у в розкішній білій сукні

Втім, з переможцем Андрієм Задворним нічого не вийшло. Травма від розтування була настільки сильною, що зірка досі говорить про свою неготовність вступити в стосунки.

Втім, шанувальники сподіваються, що одного дня вони почують про майбутнє весілля артистки, або ж хоча б про те, що вона щаслива у цивільному шлюбі. Нещодавно Златі вдалося запалити цю надію у серцях своїх фанатів завдяки публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Мова йде про промо-фотографію до кліпу “Лелека”. А все тому, що сукня в якій вона постала перед шанувальниками, була дуже схожа на весільну.

Шанувальники одразу ж почали жартувати з цього приводу. Але насправді мова йде про дуже чутливий та ніжний трек, і не менш хорошу відео роботу, яку нещодавно створила Злата. Тож більшість компліментів, звісно, були адресовані не її сукні, не її фотографії, а саме її творчості. А це головний показник того, що артист йде правильним шляхом.

Нагадуємо, що ми так давно зірка підкорила Україну треком, який присвятила українському ДСНС.

Схожі статті