Настя Каменських назавжди покинула Потапа? У життя пари вторглася інша жінка: “Стала жити з Потапом”

Відомий український виконавець та близький друг Потапа Позитив розповів правду про сімейне життя продюсера та його дружини Насті Каменських. Усі деталі в статті

Не так давно Настя Каменських повернулася з Іспанії, чим дуже здивувала своїх шанувальників. Уся справа в тому, що зіркове подружжя рушило за кордон незадовго до нападу російської федерації. Увесь цей час Потап та його благовірна жодного разу не завітали на батьківщину.

З ким залишився Потап в Іспанії

Втім, ще більш дивовижним став той факт, що Олексій не приїхав з дружиною, а вирішив все ж таки залишитися за кордоном. Деякі шанувальники вважають, що це пов’язано з кризою у шлюбі. Інші ж вірять поясненням Насті щодо поганого здоров’я зірки.

Настя Каменських з Потапом за кордоном
З ким залишився Потап в Іспанії

Тим часом російські ЗМІ поширюють версію, згідно якої Потап залишився в Іспанії з подругою Насті Каменських Анною Андрійчук, яка цілковито не відповідає дійсності.

Де Анна Андрійчук?

З ким Потап залишився в Іспанії

У своїх статтях російські журналісти спираються на інтерв’ю Олексія Завгороднього, в якому він розповів про те, що його колишня дружина спочатку переїхала до будинку Потапа та Насті в Києві, а коли зірки евакуювалися, переїхала з ними до Європи.

“А моя колишня дружина, наскільки я знаю, почала жити з Потапом та Настею. З приводу деталей їх переїзду не брешу. Достеменно знаю тільки, що Аня теж з ними переїхала. А також її брат, сестра та мама перебралися до них до Іспанії”

Але правда полягає в тому, що Анна хоча і вторглася у сімейне життя своєї подруги, але в Україну повернулася разом з нею, і зараз знаходиться в Києві.

Варто відмітити, що мама Насті Каменських приїхала ще раніше за свою доньку. Тож Олексій Потапенко залишився в Іспанії у компанії власної матері.

Схожі статті