Старша донька Євгена Кошового з “Кварталу 95” розпродає власні речі, щоб допомогти ЗСУ: цвіт української нації

Варвара Кошова вирішила не відставати від зіркового батька та соціального діяча і вигадала свій спосіб допомоги бійцям Збройних Сил України. Дівчина тепер також волонтер.

Слово Волонтер, в Україні вже як рідна, невід’ємна частина культури та народу. Це горде звання носять не лише декілька тисяч дорослих та українських зірок, а ще й діти. Діти різного віку, від малечі і до повнолітніх. Найцінніше те, що їх ніхто не змушує. Діти самі бачать що відбувається у світі, потайки читають новини і певно розуміють, що їх вклад повинен стати реальною допомогою для бійців ЗСУ та України.

Якщо акцентувати увагу на зіркових волонтерах, то їх стало дуже багато, співаки виступають на благодійних концертах, гумористи влаштовують концерти, гроші з яких ідуть на ЗСУ, ведучі проводять благодійні заходи і таких прикладів насправді вже дуже багато.

Натомість ніхто не вважає, що на цьому треба зупинятися, діти зірок також проявляють свою ініціативу, вигадують способи, які їм доступні аби допомогти армії і наблизити перемогу України якомога швидше. Таке рішення Варя прийняла самостійно і ніхто не забороняє дівчині розпродавати свої речі, заради благої справи, яка може врятувати чиєсь життя.

с
Сторі Варвари про допомогу ЗСУ

Яскравим прикладом зіркових дітей, які допомагають ЗСУ, стала старша донька Євгена Кошового Варвара. Варя вирішила продавати свої речі в instagram та збирати кошти на тепловізор для ЗСУ. Поки що дівчина не влаштовувала такий онлайн-розпродаж, але вже анонсувала це в своїх сторіз і наголосила, що долучитися може кожен охочий. Тож тепер, у родині Кошових з’явився ще один волонтер.

Р
Розпродаж Варвари

Взагалі то кожен батько та мати, які виростили дітей, розуміючих, що допомагати важливо і які можуть взяти на себе відповідальність за допомогу, мають право на особливу пошану.

Схожі статті