Джамала видала правду про стосунки з Яцеком: не відпускає руку партнера, а він не може відвести від неї погляд

Знаменита українська співачка Джамала декілька місяців тому переїхала до Польщі, щоб взяти участь у проєкті "Танці з зірками". Пара не тільки досягла популярності, але й сміливо крокує до перемоги.

2014 року Джамала заявила на увесь світ про трагедію Кримського народу. Зірка заспівала пісню, яку присвятила депортації корінного населення півострова радянською владою і здобула абсолютну перемогу.

Джамала покинула чоловіка та зізналася в почуттях до нового партнера
Джамала видала правду про стосунки з Яцеком

Це була сильна заявка не тільки з точки зору політики, але й культури. Коли розпочалася повномасштабна війна на території України Джамала була першою, хто поїхав у Європу говорити зі слухачами про те, що відбувається. Артистка одразу ж заявила, що має мету зібрати кошти, щоб допомогти своїй батьківщині, і зробила це у найкоротші терміни. Можна сказати, що саме з неї усі інші українські знаменитості взяли приклад.

Джамала видала правду про стосунки з Яцеком

А наприкінці весни вона повідомила про те, що має намір взяти участь у польських “Танцях з зірками”. Продюсери проекту одразу ж підібрали їй хорошого партнера, який до того ж раніше вигравав у шоу. Співачка підкреслила, що її головною метою є інформування поляків про війну і збір коштів. Також вона додала, що її місію прекрасно розуміють і шоуранери, і її партнер Яцек, який дуже її підтримує.

Джамала видала правду про стосунки з Яцеком

Стало неможливим приховувати і той факт, що з польським танцюристом Джамала дуже зблизилася. Як мінімум, вони стали хорошими друзями. Воно й не дивно, адже молоді люди бачаться кожного дня і активно тренуються.

Втім, на особистій сторінці артистки в соціальній мережі Instagram все частіше з’являються кадри, на яких вони тримаються за руки, а між ними вирує така енергія, якій можна лише позаздрити.

У коротенькому інтерв’ю, яке у Джамали брала преса, було помітно, що Яцек жодного разу не повернувся обличчям до камери і увесь час дивився на кримську красуню.

Схожі статті