Неля Шовкопляс показала талію та вразила стрункістю: з пишки остаточно перетворилася на фігуристу модель?

Не витримала критики глядачів, та взяла себе у руки? Популярна українська телеведуча Неля Шовкопляс зізналась, що стало причиною її зайвих кілограмів та як їй вдалося схуднути до невпізнання. 

Намагаючись досягти нав’язаних суспільством параметрів фігури 90-60-90, жінки часто виснажують себе голодними дієтами та жорсткими тренуваннями. Особливо пильно за стрункістю свого тіла слідкують знаменитості, бо кожен зайвий кілограм, який попав у об’єктив камери, одразу буде обговорений публікою.

Але популярна ведуча ранкового телешоу “Сніданок з 1+1” Неля Шовкопляс руйнує всі стереотипи щодо жіночої краси. Маючи розмір plus size зірка на тільки не соромиться власної фігури, а ще й підкреслює свої пишні форми яскравими вбраннями та сукнями з глибоким декольте.

Всі чоловіки 35-річної Нелі Шовкопляс
Неля Шовкопляс показала талію

В інтерв’ю раз Неля зізналась, що неодноразово піддавалася критиці з боку глядачів та підписників стосовно своєї зайвої ваги. Але ведуча запевняє, що не звертає уваги на подібні вислови, оскільки задоволена життям людина навіть не буде витрачати час на те, щоб писати комусь образливі коментарі.

“Для мене найголовніше – це моє здоров’я. Тому я не сприймаю виснажливі дієти. Харчування повинно бути здорове та правильне, але тільки не сувора дієта. Я вважаю, що все починається на психологічному рівні, з твоєї голови. Не із зовнішніх форм, а із внутрішнього стану, як ти почуваєшся всередині себе. Якщо тобі комфортно у власному тілі, то це найголовніше!”, — зауважила ведуча.

Але ж таки був час, коли Нелі вдалось помітно схуднути. В інстаграмі ведучої є відео з випуску медіа-школи “1+1”, де знаменитість явно далека від розміру plus size та вражає своєю стрункою фігурою. Шовкопляс зізналась, що вагу почала набирати після пологів. І непомітно для неї цифра на вагах показала 90 кілограмів. Але це не налякало ведучу та завдяки правильному харчуванню та тренуванням частину зайвої ваги вже вдалося скинути.

Нагадаємо, що Неля Шовкопляс одружена та віртуозно поєднує медійну кар’єру з материнством, виховуючи двійнят.

Схожі статті