“Я сказав, щоб не поверталися”: Бєдняков зізнався, чому покинув вагітну дружину Настю Коротку під час війни

Відомий український телеведучий та шоумен Андрій Бєдняков сколихнув мережу зізнанням про те, де зараз знаходиться його сім'я. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Нещодавно знаменитий український телеведучий та шоумен Андрій Бєдняков завітав на ексклюзивне інтерв’ю до Раміни Есхакзай у програму “Ходят слухи”. Під час розмови він зізнався, що майже усю війну пробув на території України, а от його родина знаходиться дуже далеко — в Сполучених Штатах Америки.

Андрій Бєдняков зізнався, чому покинув вагітну дружину

Склалося так, що Андрій опинився за кордоном ще до війни. Але вже через тиждень повернувся на батьківщину, про що нікому не сказав. Ба більше, чоловік навіть намагався декілька разів вступити у лави Збройних сил України, але йому відмовили.

Андрій Бєдняков розповів про розлуку з вагітною дружиною та дочкою

“Я ходив декілька разів. Мені відмовили. Якщо вже так: навіть моя дружина про це не знає”

Тим часом його вагітна дружина Настя та донька Ксенія недовго залишалися: Андрій влаштував їм евакуацію до Сполучених Штатів.

“Вони приїжджали до мене сюди. Вони були тут. Залишалися на два тижні. Не буду казати де вони, вони далі. Вони в Америці… Вони не в Польщі, вони в Польщі не були. І я сказав, щоб не поверталися”

Варто відмітити, що на даний момент Андрій утримує свою родину на гроші, які накопичив до війни. Зараз у телеведучого немає ніякого заробітку і він був вимушений зізнатися, що його капітал дуже швидко витрачається. Втім, після усього того, що пережила родина Андрія, про це він хвилюється менше всього. Мовляв, головне — всі живі. Хоча насправді чоловік втратив свою матір, яка не витримала окупації Маріуполя.

Ба більше, телеведучий розсекретив, що його мама навіть не входить до списку загиблих під час окупації.

Схожі статті