Скучила за квартальним чи реальним чоловіком? Олена Кравець повертається до України після життя за кордоном

Олена Кравець відома акторка студії "Квартал 95". Улюблениця глядачів та єдина жінка у чоловічій команді Кварталівців. Олена має двох маленьких дітей-близнюків, через них вона і поїхала за кордон.

Олена Кравець разом зі своїми маленькими дітьми була вимушена поїхати за кордон через повномасштабну війну з боку росії. Жінка не хотіла їхати і навіть не думала, що їй доведеться тікати зі свого дому в більш небезпечне місце, щоб захистити життя своїх молодших дітей. До того ж, старша донька Марія не поїхала з Оленою та близнюками, вона тимчасово переїхала у Болгарію з бабусею, де й ховалась весь цей час від війни, яку принесла росія.

О
Олена Кравець фото з instagram

Нещодавно Маша з бабусею вже повернулись в Україну, але в Київ чи ні, Кравець поки не розголошує, головне Україна. Так і сама Олена заявила, що вже готова повернутися додому, в Україну разом з близнюками.

Повідомити про своє повернення в Україну, Олена Кравець вирішила яз завжди оригінально. На своїй сторінці в instagram Олена поділилась зворушливим віршем з циклу “Люди війни” української авторки-поетеси у власному виконанні. Також Кравець поділилась своїми емоціями від цього вірша: “Цей вірш викликає змішані почуття, він додає оптимізму і викликає смуток”.

“Чому оптимізм? Тому що незважаючи на всі перепони та обставини моє серце було, є і буде в Києві. А фраза, Я візьму за руку свою дитину і поїду додому, описує мене повністю, тільки я візьму дві руки”. А ось сумний тому що довелося на тривалий час покинути рідну домівку та поїхати світ за очі” – прокоментувала Кравець.

До того ж, до цього вірша Олена підібрала не просто фотокартку схожу за сенсом, а намальовану спеціально до вірша картину, на якій зображена мама і дитина, вони тримаються за руки і певно йдуть додому.  Тож незабаром родина Кравець воз’єднається в Україні.

 

 

Схожі статті