Вікторія Маремуха народила першу дитину: батьком став французький бізнесмен, який не байдужий до інших жінок

Ця зірка стала однією з найяскравіших учасниць проєту "Супермодель по-українськи". Нині за її життям стежать тисячі фанатів по всій країні, а новина про те, що Вікторія Маремуха народила стала приємним сюрпризом для всієї спільноти її прихильників.

Вікторія Маремуха народила. Ця звістка не могла не порадувати прихильників моделі, яка засвітилася у проєкті “Супермодель по-українськи”. Серед усіх учасниць вона була однією з найцікавіших, адже підкорювала не лише зовнішніми даними. Сама зірка походить з Вінницької області. Жива відмінна українська, колоритна говірка та потужна харизма зробили Вікторію справжньою улюбленицею. І хоч переможницею стала Аліна Панюта, все одно фанати вважають справжньою зіркою саме її суперницю.

Вікторія Маремуха народила першу дитину

Вікторія Маремуха народила

Вже давно ефектна модель засвітила округлий животик. Поява дитини на світ прийшлася на вельми складний час, адже у країні війна ще не завершилася.

Зірка, яка має стосунки з французьким бізнесменом Луї, спершу думала, що приведе малюка у світ закордоном. Проте, сама зізналася, що все ж таки вирішила народжувати на Батьківщині. За словами знаменитості, їй було б важко бути далеко від рідного краю, адже все навколо чуже: мова, люди, менталітет.

Вікторія Маремуха народила першу дитину

Цікаво, що за прогнозами лікарів, немовля мало з’явитися на світ прямо на День Незалежності. Проте, карапуз вирішив засидітися аж до 7 числа: пологи стимулювали.

Варто відзначити, що батьки новонародженого козака мали цікаві пригоди у своїй романтичну історію. Виявляється, що у 2019-му році чоловік зробив пропозицію обраниці. Через 3 місяці з’ясувалося, що серце Луї відкрито і до інших жінок. Віка пережила це та повідомила, що з обранцем вона не проти жити і гостьовим шлюбом. Також модель наголосила: її коханий був прихильником поліаморії ще до шлюбу.

Нагадаємо, що моделлю зірці вдалося стати не одразу. Перепоною для залучення у цей бізнес став зріст. Крім цього у молодості через це дівчина терпіла кпини від однолітків, які у неї не вірили. Та зараз все забувається на фоні новини про те, що Вікторія Маремуха народила. Щастя молоді матусі!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.