Не Тіна Кароль: що відомо про жінку, яка завагітніла від молдавського мачо Дана Балана, хто вона і як виглядає

Молдавський мачо Дан Балан мачо не лише тому, що несе такий сценічний образ. Все вказує на те, що він і у житті ще той серцеїд, від якого завагітніла неймовірної краси румунська модель.

Дан Балан є зіркою світової величі, але саме в Україні його люблять по-особливому. Справа в тому, що йому тривалий час приписували роман з головною артисткою української сцени – поп-дівою Тіною Кароль. Шанувальникам залишається тільки здогадуватися, чи була ця романтична історія щирою і справжньою, чи знаменитості просто добре відіграли запланований сценарій творцями “Голосу країни”, адже протягом усього часу існування їхнього можливого роману вони жодного разу не дали вичерпних відповідей на питання щодо власних стосунків.

Тіна заявляла, що нав’язати любов неможливо, натякаючи таким чином на реальний флірт з Даном. Він зі свого боку також акцентував увагу на тому, що симпатія була щира. Але куди більш серйозні стосунки Балан мав з іншою жінкою задовго до знайомства з Кароль.

Дан Балан з Тіною Кароль
Що відомо про жінку, яка завагітніла від Дана Балана

За чутками, у 2004 році Дан одружився з румунською моделлю Еллою Крупеніною, яка від нього завагітніла і народила сина Алана. Той період життя артиста був доволі бурхливим – він розпочав сольну кар’єру після кількох років виступів у складі гурту “O-Zone”, а його популярність зростала зі швидкістю світла, збільшувалася і кількість жіночої уваги від прихильниць.

Що відомо про жінку, яка завагітніла від Дана Балана

Пізніше з’ясувалося, що саме останній фактор став причиною розлучення пари – Елла не могла змиритися з наявністю цілої армії фанаток у чоловіка, а Дан не витримав постійних сцен ревнощів. За непідтвердженою інформацією, колишня родина співака живе в Ізраїлі. Мама Балана Людмила не втручається у сімейні справи зіркового сина та навіть не викладає у власному блозі фото з ймовірним онуком, делікатно залишаючи все це в таємниці.

З іншими подробицями секретного особистого життя Дана Балана знайомтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті