Українські артисти, хвороби яких загострилися під час війни: все про діагнози Винника, Потапа та інших

З початком вторгнення росії на територію україни всі жителі країни піддалися стану стресу, а як відомо всі хвороби починаються саме з нього, але якимось дивним чином з нашої країни на певний час зник коронавірус.

Натомість була зима і коли стається таке, що людей позбавляють житла російські снаряди, то звісно вони починають хворіти. Але найбільше всього піддалися хворобам ті люди, які або мали хронічні захворювання, або дуже сильно переймалися та стресували, також на захворювання або на їх загострення може впливати клімат тієї країни, куди переїхали українці.

Всі чомусь завжди думають, що якщо людина відома та має гроші, то вона не хворіє і взагалі ніяких проблем немає. Але це далеко не так. Під час війни є достатньо зіркових прикладів, які борються, або боролися зі своїми хворобами, які через війну і стрес загострились.

Потап

П
Андрій Потапенко

Український виконавець Потап разом з дружиною Настею Каменською з початку війни поїхав за кордон. Потап піддався великій хвилі хейту та засудження, особливо від колег  по цеху. Ніби-то він переховується, бо боїться. Натомість зовсім нещодавно стало відомо, чому Потап не повернувся досі. Натомість у Потапа серйозні проблеми зі здоров’ям, у нього паралізувало половину обличчя і це реально помітно. Точного діагнозу Потап і Настя не розголошують, натомість є вірогідність, що на 100% до Потапа не повернеться чутливість та активність частини обличчя.

Олег Винник

О
Олег Винник

Легендарний підкорювач вовчиць Олег Винник також поїхав за кордон, чоловік знаходиться в Німеччині, але не відсиджується, а лікується. В Олега Винника під час війни загострилась хвороба і незважаючи на те, що він вважає українську медицину однією із найкращих, через воєнні дії і великий стрес на організм, лікуватися поїхав у Берлін. Минулого року Виннику поставили діагноз бронхіально-астматичний ларингіт. Це хвороба на легені, а Винник ще хворів на Ковід. Тож все один до одного, ще й стрес, який загострив стан співака, змусив його лікуватися за кордоном і зникнути з радарів через тяжкий стан.

Анастасія Приходько

Н
Настя Приходько

Зірка Євробачення Анастасія Приходько не є винятком. Стрес від воєнних подій дуже сильно вплинув на Настю. Раніше співачка мала проблеми з панічними атаками, потім вона стала спокійнішою і панічні атаки покинули Настю на довгі роки. Натомість війна та її наслідки не оминають нікого. Зараз у Насті загострилися панічні атаки, від яких вона дуже страждає, особливо ночами.

Катерина Тишкевич

К
Катя Тишкевич

УкраЇнська актриса Катерина Тишкевич більше 8 років страждає на невідому хворобу, через яку в неї постійно неможливо сильно болить голова. Раніше зірка телесеріалів рятувалась пігулками, які пила кожного дня по-декілька разів. Але з приходом війни стан Каті дуже погіршився, пігулки не допомагають, а дівчина від болю навіть не може спати, тому що боляче закрити очі і боляче з відкритими. Катя повинна була проходити обстеження в Німеччині, але враховуючи що актори залишились без роботи, це занадто дорого, тому Тишкевич почала лікування в Києві.

Схожі статті