“Тут мешкаю, змусили”: Наталія Островська вийшла на зв’язок зі Сполучених Штатів і пояснила чому зникла з ТСН

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська вийшла на зв'язок з-за кордону та розповіла, чому опинилася далеко від України. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська красуня, яка рівно рік тому приєдналася до команди програми новин ТСН Наталія Островська не так давно зникла з ефірів. Виявляється, це пояснюється дуже просто. Знаменитість на даний момент не знаходиться на території України.

Наталія Островська з ТСН зізналася, що покинула Україну

Так, нещодавно тележурналістка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька кадрів, які були зроблені в Сполучених Штатах Америки та розповіла про те, що зараз знаходиться за кордоном. Причину її поїздки вона не розкрила. Аудиторія поділилася на два табори: одні вважають, що справа у відрядженні, інші ж вбачають у цьому відпочинок.

Наталія Островська з ТСН зізналася, що покинула Україну

Але на робочу поїздку це дійсно не схоже, адже судячи з усього, Наталя має вельми багато часу на себе, заняття спортом та огляд місцевих пейзажів. Принаймні, таке враження складається з її сторіз.

Шанувальники телеведучої вже активно повідомляють їй про те, що дуже скучили за нею. Островська побила рекорд, як журналістка, адже полюбилася своїм глядачам з перших хвилин.

Наталія Островська з ТСН зізналася, що покинула Україну

Певну роль у цьому явище зіграла зовнішність дівчини, а не тільки її професіоналізм. Справа в тому, що Наталія має прекрасні дані, одягається у неймовірні костюми і в цілому виглядає дуже аристократично.

Поведінка зірки поза камерами також вражає. Наталія дотримується робочої етики, завжди чемно спілкується зі своїми шанувальниками і навіть хейтерів ставить на місце дуже етично. Тож немає сумнівів, що народну любов вона дійсно заслужила.

Нагадуємо, що після 24 лютого Наталія була однією з тих журналістів, які поїхали на роботу і виконували її, не дивлячись на тривоги та бомбардування Києва.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.