Світлана Лобода вперше розповіла про батька своєї другої дочки: натякнула, що роман з Ліндеманном був фейковим

Боїться втратити популярність? Лобода нарешті пояснила, чому провокує чутки навколо свого особистого життя та приховує ім'я обранця. 

Епатажна, талановита та загадкова. Світлана Лобода — героїня цього матеріалу. Будь-які подробиці особистого життя цієї артистки завжди були закриті за сімома замками. Ще жодним ЗМІ не вдалося випитати у співачки відповіді на запитання, які вона з певних причин вирішила приховувати від допитливої публіки.

У 2018 році мережу сколихнула неочікувана новина: Світлана Лобода вагітна! Фанати були не на жарт здивовані, оскільки виконавиця на той момент не була одруженою та взагалі не розповідала, що має серйозні стосунки. На момент другої вагітності артистка вже виховувала  7-річну доньку Євангеліну, рідним батьком якої є відомий хореограф Андрій Цар. Ймовірність, що батьком другої дитини був колишній чоловік зірки була майже нульовою, бо пара розірвала стосунки ще у 2014 році.

Світлана Лобода прокоментувала скандал щодо її роману з Тіллем Ліндеманном
Світлана Лобода вперше розповіла про батька своєї другої дочки

Шанувальники перебирали варіанти стосовно того, хто ж являється татом молодшої дитини. Версій було безліч: Світлана Лобода зробила ЕКЗ, таємно вийшла заміж, завагітніла від одруженого чоловіка й тому подібне. Основною була обрана версія, що рідним батьком дівчинки є один з найвідоміших рок-співаків світового рівня, фронтмен німецького гурту “Rammstein” Тілль Ліндеманн. Знаменитості у той час тісно спілкувались, проводили час разом та публікували спільні світлини. Навіть ім’я молодшої доньки, яку назвали Тільда, було співзвучне з іменем німецького виконавця.

Світлана Лобода вперше розповіла про батька своєї другої дочки

Попри наполегливість фанатів Світлана Лобода відмовчувалася та ніде не підтвердила це припущення, саме як і Тілль. В інтерв’ю на каналі “Скажи Гордєєвой” знаменитість все ж таки привідкрила таємничу завісу та поділилась, що коханий є і разом вони вже довгий час. Проте на питання, чи знає Тільда рідного батька, Лобода  відмовилась відповісти, але пояснила, чому так ретельно замовчує ім’я чоловіка, якому подарувала дитину.

“Мені подобається, коли навколо мого життя багато загадок. Я вважаю, що навколо артиста повинно бути достатньо таємниць. Чим більше таємниць, тим цікавіше публіці та глядачам”, — сказала зірка.

Нагадаємо, що Світлана Лобода з 2013 року має звання Заслуженої артистки України.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.