Після розставання з Арсеном Мірзояном Тоня Матвієнко, не соромлячись, припала до іншого: він — бізнесмен

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко сколихнула мережу новою фотографією з іншим чоловіком. Чи знайшла артистка собі нового бойфренда, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко після початку повномасштабної війни на території України прийняла рішення евакуювати своїх доньок, Уляну та Ніну, і знайшла прихисток в Європі.

Тоня Матвієнко повернулася до Мірзояна та показала округлий живіт
Тоня Матвієнко припала до іншого

Спочатку родина перебувала в Португалії, але потім перебралася до Великобританії. І поки спільна дочка Тоні та Арсена готувалася піти до школи, старша спадкоємиця артистки повернулася до України.

Тоня Матвієнко припала до іншого

Розлука Матвієнко та Мірзояна дається вельми непросто. Вся справа в тому, що напередодні війни вони пережили серйозну кризу у стосунках. А під час розставання у пресі розповсюдилися чутки про їхній розрив через недоречні висловлювання блогерів. Свою роль грає і довга розлука, яка триває вже 6 місяців.

Звісно, фанати пари дуже хвилюються за її долю. І це не дивно, адже стосунки Тоні та Арсена розпочиналися у всіх на очах, на проєкті “Голос країни”.

Наприклад, нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram дуже інтригуючий кадр, на якому обіймається з київським бізнесменом на ім’я Євген. Тоня публічно привітала його з днем народження. Судячи з усього, він є її близьким другом. Але так чи інакше, в Мірзояна з’явиться привід трохи поревнувати свою кохану.

Тоня Матвієнко припала до іншого

На жаль, Матвієнко та її чоловік мають пройти через ті самі випробування, які прийшли у життя мільйонів українців. Тим паче, що у родини є можливість бачитися. Не так давно Тоня поверталася на батьківщину, щоб побути з матір’ю та коханим чоловіком, а також дати декілька інтерв’ю.

Схожі статті