Тіна Кароль під копірку: головна конкурентка поп-діви Іванна Онуфрійчук стала білявкою і показала себе

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка минулого року посунула Тіну Кароль з її посади телеведучої на шоу Танці з зірками, вразила зміною зовнішності.

Минулого року знаменитій українській телеведучій Іванні Онуфрійчук вдалося взібратися кар’єрними сходами і стати відкриттям сезону. А вся справа в тому, що теледіва посунула з посади телеведучої Тіну Кароль. Через це розгорівся небувалий скандал, який спрацював краще за будь-який піар.

Іванна Онуфрійчук надає допомогу українським бізнесменам
Іванна Онуфрійчук стала білявкою і показала себе

Так, співачка привселюдно звинуватила конкуренку в тому, що вона придбала собі місце на телебаченні, а Іванна у відповідь порадила поп-діві не займатися плітками.

Іванна Онуфрійчук стала білявкою і показала себе

Після початку повномасштабної війни на території України ведуча евакуювалася до Швейцарії, де в неї з чоловіком Алмазом є квартира. Жінка допомогла виїхати з України усім своїм родичам, а також активно підтримувала їх у Європі.

Увесь цей час зірка знаходилася за кордоном, тож до майстрів з бьюті-індустрії їй також довелося звернутися саме в Швейцарії. Іванна надумала змінити колір волосся, і тому показала різні варіанти своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Телеведуча хотіла пофарбуватися у блонд і навіть продемонструвала, як це виглядатиме.

Іванна Онуфрійчук стала білявкою і показала себе

Однак, результат їй дуже не сподобався, тож вона залишилася брюнеткою. Телеведуча не засмутилася, але ще посміялася зі своєї наївності. Мовляв, з цього експерименту вона винесла для себе урок, який не забуде.

Окремо варто відзначити, що не дивлячись на постійні процедури на волосся, воно у Іванни виглядає, безсумнівно, розкішно. І це при тому, що перед кожним ефіром воно проходить через неймовірні тортури гарячими інструментами та засобами для укладання.

Схожі статті