Наречений один, а публічно попросив руки інший: як виглядає чоловік, за якого Леся Нікітюк йшла заміж?

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк роками приховує правду про своє особисте життя, але все ж таки дещо пресі розповіла. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк зберігає своє амплуа одвічної холостячки. Зірка користується небувалою популярністю серед чоловіків, але досі робить вигляд, наче ніхто не хоче брати її заміж. Про своїх обранців знаменитість зазвичай не розповідає. Не варто і казати про спільні виходи на світські вечори — таких просто не існує.

Скільки років насправді разом Сергій Притула і Леся Нікітюк
Як виглядає чоловік, за якого Леся Нікітюк йшла заміж

Але одного разу Леся Іванівна все ж таки розповіла про свого обранця, за якого вже збиралася йти заміж. Втім, не зрослося.

Як виглядає чоловік, за якого Леся Нікітюк йшла заміж

Декілька років тому у Нікітюк закрутився роман з її сусідом. За словами телеведучої, чоловік проживав у квартирі поруч. Імені або особистості обранця вона розкривати не захотіла, а в один прекрасний день заявила, що її надії не справдилися і стосунки завершені.

А через рік мережу сколихнула новина про те, що Лесі Нікітюк зробили пропозицію руки і серця прямо на очах у публіки. Після виступу артистки чоловік встав на одне коліно та запропонував їй вийти заміж.

Телеведуча була шокована таким вчинком і прикрила обличчя руками. Через тиждень стало відомо, що це було не більше, ніж розіграна сценка. Вся справа в тому, що в шоу ЛіпСінк Батл Леся Нікітюк грала Адель, якій під час її виступу в Лондоні зробив пропозицію її майбутній чоловік.

Як виглядає чоловік, за якого Леся Нікітюк йшла заміж

Що ж стосується нинішніх стосунків зірки, нещодавно Слава Дьомін натякнув, що вона знаходиться у стосунках з військовим. Телеведучий заявив, що його колега має, що розповісти, а також підкреслив: Нікітюк обожнює ЗСУ. Судячи з усього, знаменитості буде що розповісти після закінчення війни, і на її фанатів чекає безліч сюрпризів.

Схожі статті