42-річна Соломія Вітвіцька через 2 роки після розлучення показала округлий живіт і вразила новиною: “Вагітна”

Знаменита українська красуня, телеведуча Соломія Вітвіцька вже багато років хвилює своїх фанатів таємничим особистим життям. 2 роки тому зірка прийняла рішення розлучитися. Що змінилося з тих пір?

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька присвятила у себе розвитку телевізійної кар’єри. Якось її колишній чоловік навіть розповідав про те, що йому некомфортно бути менш відомим, ніж його дружина. Шанувальників журналістки дуже засмутила ця фраза, але незабаром стало відомо, що пара прийняла рішення розійтися.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом Кочатковим
Соломія Вітвіцька через 2 роки після розлучення показала округлий живіт. Ведуча з колишнім чоловіком Владом Кочатковим

Соломія Вітвіцька через 2 роки після розлучення показала округлий живіт

Як зізнається зірка, поки що вона не планує вступати у серйозні стосунки з чоловіками і насолоджується життям. Тим не менш, фанати бажають їй усього найкращого, а для деяких вагітність вважається найкращим божим даром. Тому немає нічого дивного у сильному бажанні глядачів почути радісну новину про майбутнє поповнення у Соломії.

Нещодавно Вітвіцька оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію зі студії. Для чергового випуску новин телеведуча одягла обтягуючу сукню, яка підкреслила її округлий живіт. Деякі з підписників одразу ж запідозрили зірку у цікавому положенні та почали розпитувати її у коментарях, чи не чекає вона раптом на дитину. Втім, Соломія це питання проігнорувала.

Соломія Вітвіцька через 2 роки після розлучення показала округлий живіт

Варто відзначити, що не дивлячись на розлучення, Влад та Соломія продовжують спілкуватися, і ба більше, чоловік постійно дарує їй квіти, допомагає, і навіть забирає з аеропорту. Складається враження, ніби у пари розпочався новий етап у стосунках після їхнього розриву, про який вони не хочуть розповідати аудиторії.

Схожі статті