“Задихається завжди”: Сосєдов розкрив важкий діагноз Софії Ротару, через який вона не змогла жити в москві

Знаменитий російський музичний критик Сергій Сосєдов вперше розкрив правду про важкий діагноз Софії Михайлівни Ротару. Мова йде про емфізему легень.

Плітки про важкий діагноз Софії Михайлівни Ротару ширяться українським та зарубіжним шоу-бізнесом не одне десятиліття. І втім, артистка жодного разу не підтвердила цих чуток. Не так давно глядачі помітили у співачки тремор в руках, що неймовірно схвилювало її фанатів. Тим не менш, жодних новин про хворобу від знаменитості не було.

Сосєдов розкрив важкий діагноз Софії Ротару

Сергій Сосєдов образився на Аллу Пугачову
Сосєдов розкрив важкий діагноз Софії Ротару

Однак, нещодавно знаменитий російський музичний критик Сергій Сосєдов дав ексклюзивний коментар щодо здоров’я артистки.

Чоловік запевняє, що Софія Михайлівна страждає від емфіземи легень. Мовляв, саме через неї вона була вимушена придбати Віллу в Криму і жила там, навіть не дивлячись на анексію півострова російською федерацією.

Цією причиною вона послуговувалася, коли відмовилася жити в Москві, де в неї є нерухомість. Мовляв, у Києві також життя їй дається непросто.

Але нещодавно, за словами журналіста, Ротару змушена була виїхати. Нині, як зазначив Сосєдов, вона знаходиться у селі, в якому провела своє дитинство.

Яку пенсію отримує Софія Ротару
Сосєдов розкрив важкий діагноз Софії Ротару

“У неї емфізема легень, їй показаний лише кримський клімат. У Києві їй жити дуже важко, а в Москві — й поготів. Вона тут задихається завжди”, – цитує чоловіка видання PROZVEZD.

Варто відзначити, що рік тому її рідна сестра Ауріка Ротару давала інтерв’ю Аліні Доротюк, в якому посміялася над чутками про проблеми зі здоров’ям у Софії Михайлівни. Зірка заявила, що її родичці завжди приписували різноманітні хвороби, але усе це не було правдою. Родина, мовляв, над цим лише сміється, адже звикла до подібних речей.

Схожі статті