Оля Полякова прокоментувала своє розлучення з 60-річним Вадимом Буряковським: “Не хочу ділити свій будинок”

Знаменита українська співачка Оля Полякова сколихнула мережу зізнаннями про бажання розлучитися з Вадимом Буряковським. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

З виходом у світ ток-шоу “Дорослі дівчата”, незмінними ведучими якого є Маша Єфросініна та Оля Полякова, глядачі багато нового дізналися про цих двох артисток. Адже зірки зазвичай обговорюють особисті справи та думки, тим самим допомагаючи шанувальницям впоратися зі стресом, знайти золоту середину, впевнитися в тому, що вони не єдині потрапляють у ті чи інші ситуації. Саме тому даний проєкт заслужив всенародну любов.

Оля Полякова прокоментувала своє розлучення

Оля і Вадим Полякови
Оля Полякова прокоментувала своє розлучення

В одному з випусків Оля Полякова навіть зізналася, що неодноразово думала про розлучення з Вадимом  Буряковським. Все було настільки серйозно, що пара сідала за стіл та обговорювала, як все спланувати.

Тим не менш, подружжя досі разом, і співачка розкрила секрет довготривалості та живучості цього шлюбу.

“Не хочу ділити свій дім. Тому що це складна структура. Ми коли лаємося, починаємо говорити: “Давай розлучимося”. Кажу: Давай! Що робити будемо? Давай сядемо і домовимося, як ми розлучатимемося”. У результаті він мені каже: “Я піду і залишу тобі все”. Я відразу кажу: “Як можна кинути таку святу людину?”

Варто відзначити, що пара пережила банкрутство Вадима, а також розставання через війну. Так, Оля Полякова евакуювалася разом з доньками до Європи, а тим часом бізнесмен залишився в Україні, і навіть вступив у ряди територіальної оборони.

Якось співачка навіть розповіла, що у них в спальні біля ліжка висить автомат. Це дуже її засмутило, але підприємець одразу ж “встав у позу”, заявивши, що саме там він і має знаходитися у такий непростий час.

Схожі статті