Більше не поп-діва: Тіна Кароль проміняла велику сцену на виступи у метро та відверті фотосесії (ФОТО)

Українська співачка Тіна Кароль як і більшість артистів виступає на благодійних концертах та таким чином допомагає зібрати кошти для ЗСУ та наблизити перемогу України.

Тіна Кароль дуже змінилась з початком повномасштабної війни, співачка завжди мала славу доброї та чуйної особистості, яка від щирого серця готова допомогти кожному, хто потребує допомоги. Натомість зараз, Тіна робить неймовірні речі для українців. Артистка навіть купу квартири постраждалим українцям від російської агресії, це дорогого коштує, отримувати таку допомогу від зірки української естради.

Н
Новий образ Кароль

Натомість Тіна не зупиняється на цьому, жінка дає благодійні концерти не тільки в Україні, а ще й за кордоном. Також Кароль виступає перед військовими й навіть де з ким дуже близько спілкується. Також співачка нещодавно спустилась в київське метро, аби взяти участь у концерті та влаштувати собі чергову відверту фотосесію. 10 вересня, в минулу суботу Кароль у довгій, чорній сукні з відвертим декольте взяла участь у фотозйомці в стилі андеграунд, для нових приводів шокувати прихильників.

Тіна Кароль співає у метро
Тіна Кароль співає у метро

Також Тіна нещодавно взяла участь у фотосесії для Vogue, де поп діва в прозорій сукні позувала у відвертих позах та зводила з розуму шанувальників, колег та всіх чоловіків України й не тільки. Звісно, що думки щодо таких відвертостей від Кароль розділилися, хтось у шоці, хтось приголомшений красою та сміливістю співачки.

Кароль на фотосесії
Кароль на фотосесії

До того ж, Тіна Кароль дуже схудла, це помітили шанувальники й почали пліткувати для кого ж старається зірка, невже для свого прихильника військового? Але подробиць особистого життя Тіна Кароль, як завжди, не відкриває і залишається тільки здогадуватись. Проте жодні плітки й романи не перекривають благодійних дій Тіни Кароль задля спільної перемоги у війні з російськими загарбниками.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.