Як виглядає зараз дочка-бунтарка Олі Фреймут: 16-річна Злата Мітчелл помітно округлилася та показала живіт

Злата Мітчел, донька телеведучої Ольги Фреймут, показала роздобрілу фігуру. Причиною округлого живота стали Біг Маки чи заморський бойфренд?

Існує думка, що як не крути, а діти завжди будуть схожі на своїх батьків, тому що батьківські звички та поведінка це перше, що з пелюшок бачить дитина. Але, все ж таки, у кожного правила можуть бути виключення і є діти, які доводять це власною поведінкою.

Героїня цього матеріалу, Злата Мітчелл, вже неодноразово переконала шанувальників в тому, що вона не збирається йти стопами своєї зіркової матері, Олі Фреймут.

Як виглядає зараз дочка-бунтарка Олі Фреймут

Пані Оля завжди виділялась серед публіки чітким знанням правил етикету та бездоганними манерами, які намагалась прищепити й своїй дочці Златі. Та підліток навпаки всіляко протестує подібним обмеженням та публічно демонструє власні погляди на загальноприйняті норми поведінки. Або ж дівчина просто перейняла характер рідного батька, Ніла Мітчелла, з яким Фреймут розійшлась ще бувши вагітною через сварки та непорозуміння.

Злата не так ретельно приховує особисте, як її зіркова мама і вже не раз бадьорила підписників відвертими фотографіями з мінімальною кількістю одягу. Свої пишні форми Мітчелл не соромиться демонструвати підписникам. Нещодавно дочка ревізорки виклала в інстаграм сторіс нову провокаційну світлину, де позує в міні-шортах та червоній, вкороченій футболці, з-під якої навіть виглядає спідня білизна.

Як виглядає зараз дочка-бунтарка Олі Фреймут

На цій фотографії, у порівнянні з попередніми, фігура Злати помітно попишніла. Тож або заїдаючи стрес через війну дівчина набрала пару зайвих кілограмів, або пані Оля скоро може стати бабусею Фреймут. Ведуча, як мінімум, заочно точно знайома з іноземним зятем, оскільки донька регулярно викладає спільні фото з обранцем.

Хлопця звати Оскар та ймовірно, що з донькою зірки він познайомився на навчанні. 16-річна Мітчелл зараз здобуває освіту в одному з інтернатів Лос-Анджелесу.

Нагадаємо, що рідний батько Злати, Ніл Мітчелл, проживає у Великобританії.

Схожі статті