Анатолій Анатоліч розповів, чому насправді не повертає родину додому: “Можете мене камінням закидати, але…”

Відомий телеведучий Анатолій Анатоліч з початком повномасштабної війни, відправив свою родину до Франції і поїхав сам, оскільки він багатодітний тато.

Відомо, що Анатоліч має трьох маленьких дітей, двох дочок і одного сина, якому трохи більше одного року. Заради їх небезпеки. Так робили багато українців, тому що для маленьких дітей чути як лунає сирена, чи вибухають бомби, то дуже погано для психіки та нормального зростання. Але мало хто володіє інформацією, що родина Анатоліча спочатку просто виїхала з Києва, а вже потім вони з дружиною прийняли рішення, що за кордоном буде більш безпечно для дітей.

Родина Анатоліча
Родина Анатоліча

Так, перший час Анатоліч жив разом з родиною за кордоном, але потім повернувся до Києва через появу роботи. І виходить так, що зараз він живе на дві країни. Їздить до дітей та дружини у Францію та на роботу в Київ. За своє рішення Анатоліч підвів себе під велику кількість критики та хейту на свою адресу. Але не дуже звертав на все це увагу, тому що для кожного батька, безпека та щастя його дитини, важливіше, за думку незнайомих людей, які в житті ніколи не скажуть свою думку в очі.

Але нещодавно Анатолій поділився сторіс в instagram, де оприлюднив причину, чому саме він не забирає дітей і дружину в Київ. В історії телеведучий засвітив маленького сина, який був на прогулянці й заявив, що в Франції його діти не чують сирен, а старші ще й ходять на навчання в гарну школу, тому це його рішення. Також Анатоліч звернувся до підписників з фразою: “Можете мене камінням закидати, але це моя родина і моє рішення”.

Історія Анатоліча
Історія Анатоліча

Також багатодітний татусь поділився інформацією про вартість поїздки в один кінець, це коштує йому приблизно 11-12 тисяч гривень і нелегкий шлях. Спочатку потрібно доїхати до Варшави на поїзді, а потім вже летіти до Парижу. Тому навідує родину телеведучий не так часто, як би йому хотілося. Також Анатоліч дуже сподівається, що йому вдасться повернути родину додому до кінця року.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.