Фіналіст Холостячки-2 Дмитро Шевченко принизив Задворного за його вчинок зі Златою Огнєвіч: “Ще та скотиняка”

Колишній учасник романтичного реаліті-шоу Холостячка-2 Дмитро Шевченко вперше висловився щодо вчинку Андрія Задворного по відношенню до Злати Огнєвіч.

Знаменитий український тренер Дмитро Шевченко вже понад рік дружить зі своїм головним конкурентом на романтичному проєкті Андрієм Задворним. Хлопці подружилися ще за часів зйомок, і з тих пір не розстаються. Деяким глядачам здається дуже дивним, адже якщо у чоловіків були б справжні почуття до Злати, вони не стали-б так зближуватися.

Дмитро Шевченко принизив Задворного за його вчинок зі Златою Огнєвіч

Дмитро Шевченко принизив Задворного за його вчинок зі Златою Огнєвіч

Нещодавно у Шевченко поцікавилися, як він може спілкуватися з Андрієм після того, що вчинив бізнесмен зі співачкою. Відповідь виявилася вельми неоднозначною та оригінальною.

“Ага, ще та скотиняка. Так і спілкуюся зі страхом. Боюся, щоб зі мною так само не вчинив”

І хоча Дмитро Шевченко вдався до відвертого та грубого сарказму, це не скасовує того факту, що чоловік дозволив собі не етично висловлюватися на адресу товариша.

Андрій на це не звернув уваги і помістив дане відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, щоб його підписники також могли оцінити гумор Дмитра Шевченка.

Нагадуємо, що після перемоги Задворний перебував у стосунках зі Златою декілька місяців, після чого рушив у подорож, а по поверненню повідомив співачці, що більше її не кохає та попросив розстатися. Згодом стало відомо, що чоловік взагалі не збирався шукати кохання в шоу, і говорив про це знімальній групі прямо. Мовляв, його в першу чергу цікавить піар. Це настільки вразило артистку, що вона розповіла про свої почуття зі сльозами на очах своїм підписникам, а Андрій, не витримавши сорому, вибіг зі студії. Втім, усю свою агресію згодом він направив на колишню, почавши критикувати її сльози онлайн.

Схожі статті