Монатік засвітився за кордоном з зіркою “Голос країни” KOLA, на яку ще на проєкті кинув оком: “Як і обіцяв…”

Дмитро Монатік популярний український співак, який починав свій шлях з проєкту "Х-фактор" і зіткнувся з невдачею, але не здався і продовжив шлях, який привів його до вершини української естради.

Монатік заробив своє ім’я своєю завзятою працею, яка змушує поважати його та захоплюватись його особистістю та творчістю. Дмитро вже не тільки артист, він ще й наставник. Артиста запросили стати тренером на шоу “Голос Країни”, це головне талант-шоу України, яке дозволяє молодим, невідомим співакам стати справжніми артистами і виходити на велику сцену та вражати своїм талантом і розривати серця.

М
Монатік і KOLA на шоу “Голос країни”

Однією з таких учасниць шоу стала нині відома співачка KOLA, справжнє ім’я якої Анастасія Прудіс. Дівчина двічі приходила на Голос та двічі розвертала всі крісла. Спочатку для Насті став випробовуванням шостий сезон проєкту, вона дійшла до етапу нокаутів, та вибула. Потім Настя не стала зупинятися, дівчина стала фірмовим голосом на шоу “Танці з зірками”, а потім вирішила знов прийти на “Голос країни”, але в одинадцятий сезон, аби нагадати, що є така артистка і вийти з тіні.

KOLA розвернула всі крісла й обрала Монатіка як тренера, до нього вона й хотіла найбільше. Діма відносився до неї як до артиста, тому що вони вже були знайомі. Монатік дав їй крила, на яких Настя долетіла до фіналу. Зірковий тренер обіцяв, що вони заспівають разом на великій сцені і KOLA стане справжньою артисткою, про яку знатиме вест світ. Так і сталося. Настя з Монатіком заспівала на одній сцені благодійного концерту в Німеччині і до речі, пісню KOLA “Чи разом?”, яка стала українським хітом і навіть польським. Тож, Діма стримав свою обіцянку, тепер співачку, яку він виховав, знає весь світ і сам Монатік на закордонній сцені співає її пісні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.