Знайшлася дочка Дана Балана? Молдавський мачо трепетно обійняв крихітну дівчинку і вразив правдою

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан усе життя приховує правду про свої сімейні справи. І хоча за офіційною версією артист — затятий холостяк, шанувальники у це не вірять.

Хоча за офіційною версією у Дана Балана немає дітей та дружини, зірка неймовірним чином вмілий у спілкуванні з дітлахами. Чоловік постійно робить різноманітні кадри зі своїми маленькими фанатами, а що вже і казати про його ігри з племінником та племінницею! Дітей своєї рідної сестри Сонди він постійно тішить коштовними подарунками та власною увагою.

Дан Балан трепетно обійняв крихітну дівчинку і вразив правдою

Тим не менш, пресі вдалося дізнатися, що серед фанатів ходять чутки про сина знаменитості Алана. Начебто хлопчик народився від румунської моделі Елли Крупеніної, яка навіть деякий час перебувала у статусі дружини молдавського мачо. Було це на початку двотисячних, і давно загуло. Втім, важко повірити, що у вельми немолодому віці Дан досі не задумався про спадкоємців.

Не так давно на фан-акаунті Балана в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій він обіймається з маленькою світловолосою дівчинкою.

Дитина неймовірно схожа на артиста. Тому шанувальники одразу почали гадати, чи не є раптом маленька принцеса донькою виконавця.

Втім, відповіді від артиста як завжди чекати не доводиться. Тим паче, що подібних кадрів у мережі повно.

Дан Балан трепетно обійняв крихітну дівчинку і вразив правдою

Нагадуємо, що декілька років тому Дан Балан давав ексклюзивне інтерв’ю українським журналістам, в якому вперше розповів про те, що жодного разу не закохувався. Дан Балан вірить у шлюб, але досі не знайшов жінку, яку вважає гідною для того, аби стати його дружиною. Серед обраниць співака є і моделі, і танцівниці, і навіть вокалістка. Втім тривають ці інтрижки місяць або два, і сходять нанівець.

Схожі статті