Наталія Могилевська встигла до війни відгуляти весілля і мовчала про одруження: хто став щасливим нареченим?

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська завжди приховує від своїх фанатів правду про особисте життя. Та насправді зірці є що розповісти.

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська тримає в таємниці не тільки власні стосунки, але й чужі. Так, коли артистка запрошується на різноманітні торжества, аби виступати перед десятками гостей, вона в жодному разі не публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри зі свята.

Чия коханка Наталія Могилевська
Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля

Хоча насправді могла б себе піарити і таким чином. Варто відмітити, що такого принципу дотримується безліч зірок першого ешелону.

Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля

Втім, завдяки організаторам та музикантам, які також бувають присутніми на тих самих заходах, фанати все ж таки мають можливість дізнатися про те, що там побували і їхні кумири. Наприклад, три роки тому Наталя Могилевська побувала на розкішному весіллі в Одесі, яке було зіграно на березі моря.

Про це стало відомо завдяки скрипалю, який акомпаніював Могилевській. Окрім неї на торжестві з’явився і Андрій Доманський у ролі ведучого.

Варто відмітити, що фотографій наречених при цьому немає. Наче спеціально, жоден з зірок та присутніх гостей не оприлюднив у своїх мікроблогах кадрів молодят. Тож цілком імовірно, що ці люди досить впливові, не кажучи вже про їхній фінансовий стан, адже вони змогли собі дозволити декілька знаменитостей на своєму торжестві. Тільки один Андрій Доманський просить за свою участь на весіллі декілька тисяч доларів. А банкет у будинку Ренесанс також коштує вельми недешево.

Для виступу Наталія Могилевська обрала блискучу чорну сукню з декольте. На пальці у артистки виблискувала розкішна каблучка з великим каменем.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.