Ектор Хіменес-Браво мило звернувся до своєї коханої та нагадав, чому він її обрав: “Ми доповнюємо один одного”

Головний шеф-кухар країни Ектор ніжно натякнув, що сумує за своєю таємною, коханою дівчиною.та розповів чим вона зачепила колумбійського мачо.

Ектор Хіменес-Браво відомий в Україні та світі завдяки кулінарному шоу “МайстерШеф”, де він став головним суддею. Відомо, що Ектор довгий час був самотнім та намагався зайняти своє серце, але щось не виходило. Чоловік вважається чи не найголовнішим холостяком в Україні. На проєкті йому приписували багато романів з учасницями, але сам шеф ці чутки завжди спростував, та наголошував на тому, що його серце вільне.

Дівчина Ектора
Дівчина Ектора

Ектор навіть реєструвався на сайті знайомств Тіндер, де намагався знайти своє кохання. У своєму instagram він поділився цікавими та невдалими побаченнями. Немов одного разу познайомився з дівчиною, покликав на побачення, вона прийшла, а слідом за нею ревнивий чоловік, який почав розбірки з кухарем та ледве не влаштував бійку, але все закінчилось добре. Інша історія була також про побачення, на яке дівчина прийшла з мамою та кулінарними книжками для автографів Ектора. Тоді чоловік засмутився, що витратив час, але зробив одну маму у світі щасливішою.

Проте третє побачення, стало подарунком долі, адже він тоді познайомився зі своєю теперішньою обраницею, ім’я якої досі таємниця. Так, Ектор показує обличчя своєї коханої, але нічого про неї не розповідає, напевно не хоче створювати дівчині неприємні ситуації, та оберігає від пліток. Судячи з останнього поста в Instagram, або його дівчина поїхала кудись, або сам Ектор, тому що чоловік зізнався, що сумує. А також написав чому саме йому комфортно з коханою і взагалі, що його влаштовує та притягує до неї.

Головний шеф України дуже цінує у своїй обраниці те, що вона не робить його своїм всесвітом, тому що сама для себе є всесвіт. Те, що дівчина вміє бути слабкою, просити допомогу чи пораду, а також дозволяє Ектору піклуватися про кохану та розв’язувати проблеми. Також чоловіку подобається, що вони з коханою доповнюють один одного, але не розчиняються один в одному.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.