Камалія вперше розповіла, як розсварилася зі зрадницею України Ані Лорак і як її провчила: “Я не пробачу”

Відома українська співачка Камалія заговорила про колегу Ані Лорак, яка 8 років тому зрадила Україну, і перебралася жити у російську федерацію. Усі деталі в статті.

Як тільки в Україні почалася війна, на зв’язок до своїх фанатів вийшла Камалія. Співачка не приховувала своїх емоцій та жаху від того, що відбувається. Вона плакала на камеру та благала росіян вийти та зупинити наступ російських військ, та, на жаль, почута не була.

Як з’ясувалося згодом артистка намагалася достукатися не тільки до російського глядача, але й до зірок. Наприклад, вона багато років дружила з Філіпом Кіркоровим і, звісно, закликала його публічно висловитися проти війни. Натомість колись хороший друг, її заблокував.

Камалія розповіла, як розсварилася з Ані Лорак

Камалія зізналася, що зробила собі операцію
Камалія розповіла, як розсварилася з Ані Лорак

Нещодавно у артистки взяв інтерв’ю український журналіст Ростислав Калацинський, якому вдалося дізнатися ексклюзивні подробиці стосунків між нею та Ані Лорак. Камалія вперше розповіла, що одразу ж обірвала усі зв’язки з колегою після 2014 року, коли вона виступила на святі, що було організовано на честь анексії Криму, а згодом переїхала до російської федерації.

Зірка підкреслила, що непросто викреслила її зі свого життя, а з тих пір не сказала їй жодного слова.

“З 2014 рокуя припинила усе спілкування з Ані Лорак. Як почалася війна, який вона вибір зробила… З тих пір усе спілкування припинилося. Вона ж з Чернівців. Може пропаганда, може залежність. Там же одна вся команда”, – прокоментувала артистка.

Так як після інтерв’ю з артисткою Ані Лорак шокувала громадськість заявою про те, що вона є найтитулованішою співачкою України, Ростислав процитував Камалію у дописі до відеоролику:

“Ані Лорак я не пробачу. Ви бачили, що вона зробила? І казати народна артистка України!”

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.