Двічі розлучений, має дитину і колишню, що зрадила Україну: з чим доведеться миритися новій дружині Кривошапко

Відомий український вокаліст Олександр Кривошапко нещодавно повідомив про те, що одружився втретє. Але яке минуле має амконавець за плечима?

Свого часу Олександр Кривошапко прийняв важливе у своєму житті рішення: він відмовився від шоу-бізнесу і віддав перевагу справжньому мистецтву — театру.

Але менш цікавим від цього для преси і глядачів він не став. Аудиторія як і раніше спостерігала за змінами в його особистому житті, за драмами, які відбувалися, а також дослухалася до його думки. Нещодавно стало відомо, що Олександр Кривошапко одружився. Це третій за рахунком шлюб тридцятирічного вокаліста.

З чим доведеться змиритися новій дружині Олександра Кривошапко

Так, першою дружиною талановитого артиста стала хореографиня Тетяна Денисова.

Олександр Кривошапко одружився втретє

Їхні стосунки були особливо пристрасними, тому за ними слідкувала вся країна. Але вельми скоро і пара, і оточуючі зрозуміли, що майбутнього у них немає. За бурхливим романом послідувало не менш бурхливе розлучення.

Згодом стало відомо, що Олександр вирішив поєднати своє життя з моделлю Мариною Кінськи.

Олександр Кривошапко одружився втретє

У серпні 2017 року він поділився з шанувальниками радісною звісткою про те, що в найближчому майбутньому він стане батьком. У артиста народилася донечка.

Олександр Кривошапко з донькою Алісою
Олександр Кривошапко з донькою Алісою

Згодом Марина наче зникла з життя Олександра і фанати зрозуміли, що пара більше не разом. Власне кажучи, це підтверджує третій шлюб зірки, адже нещодавно він повідомив про своє одруження з косметологиною Марією.

Олександр Кривошапко одружився втретє

На цей раз парі буде дуже непросто, адже вже зараз Марію активно порівнюють з Тетяною Денисовою і називають її копією. Раніше це відбувалося і з Мариною. Тож можна з впевненістю сказати, що у Олександра є певний смак на жінок.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.