Після еміграції до США переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив новиною: “Зробив пластику”

Знаменитий український гуморист та колишній обранець Ксенії Мішиної Олександр Еллерт сколихнув мережу заявою про пластичну операцію. Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, знаменитий український гуморист Олександр Еллерт близько місяця тому вразив новиною про те, що виїхав закордон.

Що переможець Холостячки Еллерт намагався приховати від Мішиної
Олександр Еллерт вразив новиною з США

Глядачі сподівалися, що мова йде про короткотривалу поїздку, але судячи з усього, комік прийняв рішення залишитися в Сполучених Штатах Америки, адже зараз на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram навіть можна знайти інформацію, що на даний момент він живе саме там.

Олександр Еллерт вразив новиною з США

Що змусило його перебратися так далеко від України достовірно невідомо, але сталося усе після того, як він знову розстався з Ксенією Мішиною, а потім вона попросила своїх фанатів більше ніколи не асоціювати його з собою. Ба більше, відомо, що в Олександра не клеїться на роботі. Автор вже понад рік не працює з кварталом, і здається його не особливо чекають у студії.

А нещодавно він оприлюднив новий кадр, який підписав вельми цікавим чином. Олександр заявив, що зробив пластику.

Олександр Еллерт вразив новиною з США

Але насправді це виявилося фейком. Таким чином блогер заманював користувачів мережі до себе на сторінку, щоб вони переглянули фотографію у його стрічці.

В еміграції зірка не надто змінився, і здається, наче більш відпочивший.

Нагадуємо, півроку тому Олександр Еллерт давав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому зізнався, що збирається все ж таки добитися повернення Ксенії Мішиної. Натомість акторка заявила, що нічого подібного не відбудеться. Врешті-решт, пара все ж таки пережила декілька ночей разом у Буковелі після початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України. Втім, з цього нічого не вийшло.

Схожі статті