Руслан Сенічкін публічно зізнався у коханні Лідії Таран прямо у її День народження: Людмила Барбір не коментує

Лідія Таран — яскрава ведуча "плюсів", яка сьогодні святкує День народження. Дуже зворушливо привітав її колега по телеканалу, Руслан Сенічкін, чим породив купу нових чуток. Дізнайтеся, як відомий журналіст зізнався у коханні зірці.

Лідія Таран. Ця неймовірна ведуча сьогодні іменинниця. Зірка пройшла чималий шлях до Олімпу телебачення та пережила непросту історію любовних стосунків. Андрій Доманський, з яким вона народила дочку Василину, полишив обраницю як раз у розпал свят. Знаменитість лишилася сама виховувати чадо.

Та сьогодні, у День народження, всю мережу ошелешило зізнання нежонатого Руслана Сенічкіна. Прямо у коментарях під публічним дописом колеги по телеканалу, він раптово зізнався їй у коханні:

“Крута в усьому! Лідосіо, лю і міцні обійми! Хай буде добре там де ти є”

Руслан Сенічкін публічно зізнався у коханні Лідії Таран

Цікаво, що Людмила Барбір, яку часто підозрювали у стосунках з шоуменом, не лишила поки привітання під фотографією Таран.

Що думає про свій вік і статус розлученої жінки Лідія Таран?

Для багатьох ця неймовірна білявка може стати прикладом до наслідування. Жінка не опустила руки після розлучення, а навпаки завзято взялася за виховання донечки. Василина живе повним життям українського підлітка: навчається, активно їздила у табори до війни. Саме мама евакуювала її у той лихий час, коли Київ був під загрозою удару ворога.

Лідії сьогодні вже 45 і вона абсолютно не має упереджень стосовно свого віку. Про це вона написала на своїй сторінці в Інстаграмі:

“Шкала віку розбилась. Все несправжнє відпало. Інтуїція тепер — єдиний дороговказ. У мене було одне життя. А тепер їх два – паралельних. Одне в Україні. І ще одне у Франції. Зустрічаю свій новий рік на позиціях, на яких зовсім себе не уявляла раніше…”

А ще нині вона стала знову студенткою, адже навчатися — ніколи не пізно, а з роботою також справляється: у Європі стала кореспонденткою улюбленого каналу.

Побажаємо ж Лідії многая літа та великого творчого натхнення у День народження!

Схожі статті