37-річна Тіна Кароль заговорила про свою любов та публічно зізналася в почуттях: “Це сердечна прив’язаність”

Відома українська співачка Тіна Кароль дала ексклюзивне інтерв'ю для програми новин, в якому розповіла про своє ставлення до України. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська співачка Тіна Кароль на початок війни в Україні знаходилася у монастирі. Поп-діва одразу ж вийшла на зв’язок зі своїми фанатами та заявила про те, що залишається на своїй землі та буде молитися за кожного.

Тіна Кароль зізналася про пропозицію руки і серця
Тіна Кароль публічно зізналася в почуттях

Але вже через тиждень стало зрозуміло, що війна не закінчиться швидко. Артистка зібрала речі та рушила за кордон. Спочатку вона зупинилася в Польщі, де почала брати активну участь у мітингах, займалася волонтерською діяльністю, а також давала благодійні концерти.

Тіна Кароль публічно зізналася в почуттях

За півроку вона об’їздила півсвіту, і все заради того, щоб розповісти про трагедію, яка розгорнулася на території України. Та коли в Києві стало більш-менш безпечно, артистка повернулася додому.

І лише зараз вона знайшла в собі сили написати пісню, яка має надихати українців на подальшу боротьбу.

Нещодавно співачка дала ексклюзивне інтерв’ю для марафону єдиних новин к рамках презентації нової композиції “Вільні. Нескорені”. В ньому Марічка Падалко поставила питання поп-діві щодо її біженства, але Тіна заявила, що вона не залишала своєї країни ні на мить.

“Я не залишала Україну, це по-перше. Тому що це сердечна прив’язаність. Це ментальна прив’язаність, це духовна прив’язаність. Тому що з першого дня, з другого, з третього, і так далі, робилось усе можливе, щоб привернути увагу до того, що коїться. Це не так просто, йти маршами, містами… Співати, це не просто, тобто ніхто її не залишив. Я скажу так — боляче”, — зізналася у своїх почуттях до України Тіна Кароль.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.