Лілія Ребрик показала новий образ і похвалилася родинними вихідними

Лілія Ребрик показала моменти ніжності.

Днями українська ведуча й акторка Лілія Ребрик показала як проводить вихідні і похизувалася новим осіннім образом. Про це вона розповіла на своїй сторінці у мережі Instagram.
На одному зі знімків акторка театру і кіно позувала у довгому темно-зеленому з рожевими квітами пальто, темно-рожевому шарфі, нюдовому костюмі та білих з нюдовими вставками кросівках. Зірка сфотографувалася на березі озера з розпущеним волоссям.

У дописі під світлиною Лілія Ребрик поділилася рецептом салату з сирого гарбуза, чим дуже здивувала прихильників. У коментарях під фото думки шанувальників зірки щодо святкування Хеловіна розділилися. Одні зауважили, що хоч самі не святкують, але проти свята не заперечують. Дехто написав, що це свято дуже люблять діти. Проте знайшлося чимало противників Хеловіна, які радили сходити в церкву, а не одягати себе і дітей в образи нечистої сили. Яке б не було ставлення до свята, фоловери телеведучої подякували їй за такий незвичний рецепт і засипали її компліментами.

Трохи згодом Лілія Ребрик поділилася прискореним відео, на якому вся родина готує печиво. За традицією, телеведуча поділилася з фоловерами рецептом смаколика. Під роликом зіркова мама і дружина пожартувала, що в неї враження, що такий ритм життя постійно.

Процесу приготування печива найбільше пораділи діти зіркового подружжя. Підписники  не оминули відео увагою і написали багато приємних слів на адресу дівчаток і поцікавилися у акторки театру і кіно як вона все встигає.

Нещодавно Лілія Ребрик похвалилася додатковим вихідним. Щоправда, як зауважила жінка, привід був не надто радісний. Вона розповіла про зданий ПЛР-тест, переживання і день на самоізоляції. За словами Лілії Ребрик, вона працювала з колегою, який, ймовірно, був хворий на коронавірус, тож вирішила перестрахуватися. На щастя все обійшлося, проте ведуча зайвий раз нагадала про дотримання заходів безпеки.

Схожі статті