Маша Єфросініна різко поставила Ксенію Собчак на місце за образу українців: “Вчіть нову лексику” (ФОТО)

Популярна телеведуча Маша Єфросініна поставила на місце російську колегу Ксенію Собчак, яка відкрито назвала українців нацистами. Що думають фанати стосовно цієї ситуації?

Від кохання до ненависті один крок. Ця стародавня істина незмінна та правдива вже не одне сторіччя. Цей вираз стосується не лише стосунків чоловіка й жінки, а й дружніх чи професійних відносин. На сьогодні через тему війни пересварились багато сімей, друзів та колег. Зараз в інтернет-мережі користувачі обговорюють новий скандал, який спровокувала відома російська ведуча та журналістка Ксенія Собчак.

Ксенія Собчак із сином покинула Росію
Маша Єфросініна різко поставила Ксенію Собчак на місце

Що саме стало причиною сварки? Собчак обурили гнівні висловлювання українців стосовно участі російської моделі у новій рекламній компанії від бренду Zara. Журналістка назвала нацистами тих українців, які вважають, що сьогодні не краща ідея залучати до співпраці росіян. Але цікаво, що за пів року знаменитість жодного разу не прокоментувала бойові дії на території України та всі жахи, які відбуваються на її територіях.

Настільки різке висловлювання Ксенії звісно розлютило українських колег. Популярна телеведуча та блогер Маша Єфросініна відреагувала на ситуацію, давши у своєму інстаграмі коментар.

“Найбільше розчарування року — Ксенія Собчак. Вона назвала українців нацистами.  Маю запитання до Ксенії, як ми назвемо людей, громадян РФ, які закатували до смерті людей в Бучі, Маріуполі, вбили майже 400 дітей, вкрали всі унітази та праски, чинили насилля над жінками та людьми похилого віку, як ми їх назвемо? Вам, напевно, незрозуміло, що такі дійсно існують”, — емоційно висловилась Марія у відеозверненні.

Маша Єфросініна різко поставила Ксенію Собчак на місце

У коментарях під публікацією багато шанувальників, які згодні з думкою Марії. Деякі колеги та фанати вважають, що Ксенія Собчак працює на російську владу, тому така позиція журналістки не є дивною. Винуватця цього скандалу на звернення Єфросініної відповіді не дала.

“Чому ви так не слідкуєте за трендами, Ксеніє Анатоліївно. Вчіть нову лексику – ізоляція, покаяння, перемога України, тотальна ненависть українського народу до вас і ваших побратимів за мовчання…”, — не стрималася подруга Олі Полякової.

Нагадаємо, що Маша Єфросініна також являється громадським діячем та має власну організацію для допомоги постраждалим від насилля під назвою “Фонд Маша”.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".