Алла Пугачова не витримала та вступилася за Максима Галкіна: “Прошу зарахувати до лав іноагентів” (ФОТО)

Алла Пугачова заступилася за свого чоловіка, Максима Галкіна, якому влада рідної країни "шиє" нову справу. Чи погодились колеги з позицією примадонни?

Сьогодні, окрім самої війни, найбільш обговорювані теми — це реакція знаменитостей на агресивне вторгнення в Україну. 24 лютого кожен артист зробив вибір. Хтось прикладає максимум зусиль, щоб підтримати Україну, засуджує бойові дії та вбивства мирного населення. Інші увімкнули режим мовчанки та всіляко ігнорують будь-які події, не даючи жодних реакцій чи коментарів. А дехто взагалі обрав сторону ворога та підтримує злочинні дії.

З початку нападу рф на Україну деякі артисти поспішили покинути територію країни-агресора, навіть якщо вони там народились. Відомий шоумен, комік та гуморист, Максим Галкін, зі своєю дружиною, Аллою Пугачовою, майже одразу переїхали до Ізраїлю, забравши з собою двох 9-ти річних дітей. Провівши літо у спекотній країні знаменитості вирушили до Європи, зупинившись в одному із затишних Латвійських курортів, з помірним кліматом та морськими пейзажами.

Максим Галкін одразу засудив воєнні дії проти України, закликавши владу своєї рідної країни терміново припинити вбивства мирних громадян та руйнування міст. Багато російських колег та політиків були незадоволені позицією артиста, через що на Галкіна швидко було збуджено кримінальну справу. Гумориста звинувачували у дискредитації армії РФ та погрожували арештом, з позбавленням волі до 8 років.

Але шоумен від своєї позиції не відмовився та продовжував підтримувати Україну на своїх концертах. Алла Пугачова пів року не давала коментарів стосовно ситуації. Але нещодавно позиція примадонни змінилась. Влада РФ визнала її чоловіка іноагентом, тобто коли людина, яка являється громадянином однієї країни, діє в інтересах іншої. Така новина обурила співачку настільки, що зірка з цього приводу опублікувала свою думку в інстаграмі.

“Прошу зарахувати мене до лав іноагентів, бо я солідарна зі своїм чоловіком, порядною та чесною людиною. Патріотом, який бажає Батьківщині процвітання, свободи слова та припинення загибелі хлопців за ілюзорні цілі, які роблять нашу країну ізгоєм”, — написала Алла Пугачова.

Багато колег засуджували стрімкий від’їзд виконавиці з країни, а остання публікація взагалі вивела деяких артистів із себе. Наприклад, репер Тіматі не посоромився написати співачці, яка у два рази старша за нього, гнівний та уїдливий коментар.

Алла Пугачова не витримала та вступилася за Максима Галкіна

Нагадаємо, що Алла Пугачова зараз перебуває на території рф, щоб діти могли ходити до школи. Більше про цю родину у відео:

Схожі статті