Злата Огнєвіч нарешті відчула смак справжнього кохання з новим чоловіком: “Я так чекала на тебе”

Злата Огнєвіч тепер змогла розкрити секрет міцних і гармонійних стосунків. Злата багато разів намагалась налагодити своє особисте життя і знайти собі гідного партнера по життю, але все було марним, і здається, саме зараз така можливість з'явилась.

Співачка брала участь у проєкті “Холостячка”, де за її серце боролися чоловіки з різних сфер та країн. Деякі спеціально прилетіли та скасовували всі свої справи, заради знайомства зі Златою та можливістю завоювати її. Але це вийшло лише в одного, який не надто й старався, принаймні, так цю картину бачили глядачі. І здається, мали рацію, тому що після проєкту Злата й Андрій Задворний дуже швидко розійшлись за ініціативою чоловіка. Вся країна знає як важко Огнєвіч переживала новий болючий досвід, як довго вона не відкривалась жодному та боялася зустріти десь Андрія.

Але після того неприємного інциденту пройшло багато часу і Злата знову може говорити на тему стосунків та можливо навіть будувати їх. Проте, період війни відкриває всіх такими, які вони є насправді. Так от кого не опинилося поруч зі Златою в такий важкий період, так це Задворного, натомість з’явилися чоловіки з минулого, наприклад військовослужбовець, з яким Злата колись зустрічалася. Злата розповідала, що вже не так сильно боїться відкрити своє серце та впустити туди кохання.

С
Слова Злати, які адресовані новому коханню

Навіть вже у 2021 році Злата могла відкрито говорити про кохання і стосунки, тому що вчора в ефір вийшов третій випуск шоу “Пара на мільйон”, де Огнєвіч була в ролі експерта і говорила про кохання: “Попри все я вірю у справжнє кохання.Знаю, що існує магія, яка різко виникає між людьми, щось на кшталт електричного струму. У парі мають бути оці точки дотику, бо коли їхні світи зовсім різні, їм буде складно будувати стосунки. Але якщо почуття та бажання об’єднатися справді щирі, тоді можливо все”

А ще, Злата виклала історію зі словами “О 5 ранку я так чекаю на тебе”, тож, можливо ці слова стосуються нового кохання Злати, якого вона готова зустрічати навіть серед ночі та рано вранці летіти

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.