Настя Каменських натякає на розлучення? Дружина Потапа лишила без уваги його повернення додому і зняла обручку

Після повернення репера Потапа в Україну, Настя Каменських не привітала чоловіка з приїздом та не дала жодних коментарів. Невже подружжя більше не живе разом?

Зовсім недавно в Україну повернувся відомий репер та продюсер, Олексій Потапенко. На початку війни артист знаходився в Іспанії, разом зі своєю дружиною, Настею Каменських, мамою та тещею. Зі слів знаменитостей, вони поїхали на відпочинок та навіть не підозрювали, що повернуться додому не скоро.

Шанувальників та деяких колег розлютив той факт, що поки одні чоловіки боронять українські землі від ворога, дехто відсиджується за кордоном та навіть носа не показує в Україні.

Настя Каменських натякає на розлучення

Співачка Настя Каменських повернулась додому раніше за чоловіка та розповіла, що перебування коханого весь цей час за кордоном не має нічого спільного з переховуванням від війни. Зірка наполягала, що він займається важливою діяльністю з питань евакуації, волонтерства та збору коштів на допомогу Україні.

Зараз знаменитість повернувся на Батьківщину, оскільки продовжується знімання вокального шоу “Голос Країни”, де він являється одним із суддів проєкту. Вихід випусків в ефір будо призупинено ще на початку року через війну, але продюсери програми прийняли рішення завершити сезон.

У передачі “Зірковий шлях” Каменських зізналась, що взагалі не свариться з чоловіком тому, що вони мають спільні погляди та можуть щиро поговорити один з одним.

Настя Каменських показала свою маму і свекруху на одному фото
Настя Каменських натякає на розлучення

Але цікаво, що після тривалої відсутності чоловіка вдома, Настя не дала жодних коментарів стосовно його повернення. Подружжя не викладає спільних світлин чи сторіс, як вони робили це раніше. Фанати вже давно почали замислюватися, чи не переживає зіркова пара кризу у відносинах.

Раніше в інтерв’ю Тані Гудзенко поп-діва казала, що ніхто у шлюбі один одного тримати силоміць не буде.

Також співачка поділилась, що навіть коли коханий повернеться до України, вони можуть ще багато часу не бачитись через роботу та відрядження.

Нагадаємо, що більше про життя знаменитої пари ви можете дізнатись у відео наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті