Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька вперше показала свого таємного хлопця: одна борода і татуювання

Українська співачка KAZKA ошелешила прихильників, вперше показавши обличчя свого обранця-красеня. Чим займається хлопець знаменитості? Дізнайтесь подробиці.

Ім’я героїні сьогоднішнього матеріалу вперше почули у 2017 році, але з того часу воно не припиняє бути актуальним. Олександра Заріцька, більш відома як вокалістка музичного гурту “KAZKA” одразу підкорила серця українських слухачів своїм унікальним голосом та незвичним направленням у творчості. Артистка співає у стилі електро-фолка, тобто поєднує елементи електронної на народної музики. 5 років назад пісня “Свята” підкорив усі музичні чарти.

Що відомо про Олександру Заріцьку?

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька вперше показала свого таємного хлопця

Знаменитість народилась, виросла та здобула освіту у місті Харків. Згодом молода, талановита та сповнена амбіцій дівчина переїхала до Києва, де почала прориватися у світ шоу-бізнесу. У 2014 році Олександра вперше з’явилась на сцені у ролі учасниці шоу “Голос Країни”. Трохи згодом, набравшись досвіду, співачка створила гурт “KAZKA” та 1 березня 2017 року презентувала реліз пісні “Свята”, який вже через пару днів наспівувала вся країна.

З цим треком музиканти взяли участь у проєкті “Х-фактор”, що допомогло їм розширити свою аудиторію. Але небувалих успіхів виконавиці принесла пісня “Плакала”. Тільки на ютубі кліп до цього треку набрав 400 мільйонів переглядів та займав перші місяця музичних рейтингів не тільки в Україні, а й в інших країнах.

Нещодавно Казка ошелешила шанувальників, показавши обличчя свого коханого. Відео в обіймах з бойфрендом артистка вперше опублікувала на своїй ТікТок сторінці. Обранця знаменитості звати Павло Тараненко. Хлопець теж музикант, але тільки розпочинає розвивати свою творчу кар’єру.

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька вперше показала свого таємного хлопця

Рік тому Заріцька вже зізнавалась публіці, що розірвала довготривалі стосунки з хлопцем через його ревнощі та незадоволення тим, що зірка мало часу проводить вдома, через свою роботу. Але тоді артистка так і не познайомила глядачів з партнером, тому його ім’я невідомо.

Зараз зірка оговталась від розриву попередніх відносин та присвятила себе новим стосункам. Олександра написала “я кохаю тебе” під відео зі своїм хлопцем та на спільних фотографіях виглядає дуже щасливою.

Нагадаємо, що у серпні співачка Казка відсвяткувала 30-ти річний ювілей.

Схожі статті