Відгуляли весілля з розмахом: Могилевська, Винник, Дзідзьо та інші зірки, які часто чують весільний марш

Дуже часто в мережі пліткують про власні весілля Винника, Дзідзьо та Наталі Могилевської, але чи справді артисти так часто гуляють на весіллях, та влаштовують свої особисті свята, можна дізнатися в статті.

Отже, про весілля українських зірок відомо доволі багато інформації. Наприклад про Олега Винника вже давно відома інформація, що він багато років одружений на своїй незмінній бек-вокалістці Таюне, а пишне весілля вони відгуляли давно та не в Києві, а у рідному селі, тоді дійсно було шикарне свято на 200 осіб, гучно, пишно та з розмахом, але це було єдине власне весілля в житті Винника і це, насправді дивує, тому що образ у Винника, зовсім не для одруженого чоловіка. Проте відгуляти весілля в ролі співака, Винник не проти та у мирний час він був одним з найпопулярніших артистів на весіллях, святах і корпоративах. Винник вважається самим високооплачуваним артистом, він бере близько 30-ти тисяч доларів за 60 хвилин виступу, але зараз Винник у Німеччині, тому виступає він там, чи ні на весіллях невідомо, але якщо виступає, то ціна його напевно вище.

В
Як часто Винник гуляє на весіллях?

Щодо Могилевської, відомо, що в офіційному шлюбі артистка буда лише раз і з чоловіком у неї не задалося щасливе сімейне життя. Після цього шлюбу у Наталі було багато романів, в тому числі й з Владом Ямою, але до шлюбу не дійшло. Тому весілля у життя Наталі часто були як робота, тобто зірка виступала на весіллях та корпоративах, чим і заробляла гарні суми. А от нещодавно зірка стала гостею на весіллі Влада Дарвіна та привітала молодят з таким важливим святом.

С
Скільки весіль на рахунку Могилевської?

А от Дзідзьо, як і Винник відіграв своє власне весілля дуже давно і вже встиг розлучитися та наразі співак є досі холостяком. А під час війни й на чужих весіллях артист гуляти відмовляється, вважає, що це не на часі, неповажно гуляти весілля, коли інші хлопці й дівчата на фронті віддають своє життя. Але приблизно 3 місяці назад Дзідзьо разом з Олександром Пономарьовим потрапив  у скандал, ніби вони вели весілля у воєнний час та ще й за шалені гроші. Але виявилось, що якийсь хитрий двійник видав себе за Дзідзьо та провів весілля від його імені.

Ч
Чому Дзідзьо проти весілля?

Схожі статті