Як виглядає і чим займається справжній чоловік Людмили Барбір: з Русланом Сенічкіним навіть не зрівняється

Людмила Барбір стала надзвичайно популярною ведучою. Відомо, що зірка давно має шлюб і прихильників дуже цікавить, як же виглядає родина іменитої зірки. Дізнайтеся всі подробиці далі у матеріалі.

Людмила Барбір. Ця яскрава неймовірна ведуча зачарувала всіх харизмою та своєю артистичністю. Вже ніхто і не може уявити, що колись передачі “1+1” були без неї. Як і належить кожній зірці, нею захоплюються мільйони. Проте, своє серце знаменитість вирішила подарувати одному єдиному чоловікові.

За кого вийшла заміж Людмила Барбір?

Людмила Барбір розповіла про поповнення в родині
Як виглядає і чим займається справжній чоловік Людмили Барбір

Багато хто “сватає” чарівну брюнетку за колегу по студії, Руслана Сенічкіна. Втім, вже давно відомо, що законний обранець у неї є і свою чудову родину зірка ні на що не проміняє. Звати чоловіка ведучої Ігор. Прізвище Людмила вирішила взяти саме його, аби прославляти на телебаченні.

Сам же пан Барбір до телекамер, на відміну від дружини, не рветься. Він професійно займається східними видами бойових мистецтв. Найбільш улюблений вид спорту — айкідо. До речі, свою милу він також долучає до занять. І успіхи вже є! Спочатку айки-дзюдзюцу вона вивчала заради того, щоб підвищити навички самозахисту, але згодом стала на шлях професійної спортсменки. Виявляється, у Людмили є навіть чорний пояс з дисципліни. Навички дуже були у нагоді для зйомок у кіно, куди запрошують часто знаменитість.

Як виглядає і чим займається справжній чоловік Людмили Барбір

Проте, змагання довелося зірці поставити на паузу, адже робота на телебаченні відбирає дуже багато часу. Втім, це не означає, що напарниця Сенічкіна з головою пішла у зйомки, забувши про власне життя.

До речі, у подружжя є спільний син. Хлопця назвали Тарасом і він вже наслідує своїх батьків у всьому. Також привчає пара дитину до здорового способу життя та спорту. Є також у цієї родини і власна традиція. Виявляється сімейство полюбляє читання і вважає такий ви дозвілля невід’ємним у своїх вечорах.

Нагадаємо, що Людмила Барбір не лише веде телепередачі, а й знімається у рекламі та бере участь у дубляжі фільмів рідною мовою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.