Антон Птушкін вперше після поїздки у Донецьк вийшов на зв’язок: що сталося з ведучим “Орел і решка” на Донбасі

Відомий український тревел-блогер Антон Птушкін завжди ділиться з підписниками своїми поїздками і планами на робочі відрядження. Остання така поїздка була в кінці минулого місяця і в небезпечне місто - Донецьк.

Птушкін з часів шоу “Орел і решка” захопився подорожами та деталізацією цікавих місць у світі. Він об’їздив багато країн та міст, де на власні очі бачив нереальні місця, природні явища і дізнавався про культуру і традиції. Проєкт “Орел і решка” дав Антону поштовх до створення власного, якісного продукту в українському YouTube просторі. І справді українці настільки полюбили шоу Птушкіна про подорожі і найтаємніші місця в світі, що з нетерпінням чекали на нові.

Проте наша реальність диктує нам свої правила. У лютому в Україну прийшла війна і звичайно ніяких подорожей бути не може. Тому Антон вирішив переробити концепцію свого шоу і навіть зробив окремий канал на YouTube для цього. Тепер, Антон Птушкін висвітлює що сталося з українськими містами і селами, показує не красиві водоспади і гори, а обстріляні дома і залишки ракет та бомб.

Свої нові подорожі Птушкін знімає англійською та накладає український переклад, щоб ці задокументовані злочини росії побачив світ і реагував. Натомість Антон надовго пропав із мережі, не викладав історій і не виходив на зв’язок з того моменту, як поїхав на Донбас відвезти гуманітарну допомогу і зняти тепер вже історичні кадри.

А
Антон вийшов на зв’язок і повідомив, що віддав свій дрон ЗСУ

Майже місяць Птушкін утримувався від активності в соціальних мережах і сьогодні, нарешті виклав сторіс в своєму instagram. Але не про себе і своє місцезнаходження а про свій особистий дрон, який він віддав на потреби ЗСУ, який побачив приблизно 15 країн.

Судячи з фону на новому фото, Антон явно не в місті, можливо так і продовжує зйомки на Донбасі, але те, що Птушкін показав своєю активністю, що з ним все добре, вже заспокоює шанувальників тревел-блогера.

Схожі статті