Переможець Холостячки Еллерт публічно взяв красуню за руку і крупним планом показав обручку: заручився у США?

Відомий український гуморист Олександр Еллерт, який місяць тому емігрував до Сполучених Штатів Америки сколихнув мережу кадрами з дівчиною та обручкою.

Минулого місяця стало відомо про те, що знаменитий український гуморист та автор жартів для “Кварталу 95” Олександр Еллерт емігрував до Сполучених Штатів Америки. Зірка не одразу розповів про те, що збирається затриматися за кордоном, але і цей факт не стримав хвилі хейту, яку йому довелося пережити у стосунках з аудиторією.

Олександр Еллерт публічно крупним планом показав обручку

Олександр Еллерт публічно крупним планом показав обручку

Насправді в Україні зірку окрім любові до Батьківщини вже нічого і не тримало. Минулого року він звільнився зі студії, а спроби відновити стосунки з Ксенією Мішиною раз-у-раз терпіли фіаско.

Півроку тому він допомагав колишній евакуюватися разом з сином з Києва, і провів разом з Ксенією декілька ночей. Втім, рандеву у Буковелі не принесло позитивних результатів, а навпаки лише прискорило повне розірвання стосунків між екс-парою.

А нещодавно Олександр вирішив потішити своїх підписників новими кадрами зі Штатів. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, яке було знято в автомобілі.

Олександр Еллерт публічно крупним планом показав обручку

Зокрема у кадр потрапила дівчина, яка сиділа на задньому сидінні, імовірно подруга, або дружина товариша зірки. Дівчину чекали з манікюру, тому коли вона опинилася в салоні авто, Олександр попросив її показати, за що вона заплатила такі шалені гроші. Так, послуга коштувала 70 доларів. Тобто, декілька тисяч гривень.

Він ніжно взяв її за руку та крупним планом показав не тільки коштовний манікюр, але і золоту обручку на безіменному пальці красуні. Тож фанати Олександра Еллерта та Ксенії Мішиної можуть видихнути, адже холостяк поки що не планує зв’язувати своє життя з іншою жінкою, і хто знає, може його стосункам з Ксенією випаде ще один шанс?

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.