Триповерховий золотий палац: як виглядає дім Камалії у Бучі, куди родина Захура довго не могла повернутися

Популярна співачка Камалія, як і мільйони інших українок, мала полишити свій дім та втікати з-під ворожих куль. Співачка з щемом у душі поділилися розповіддю про те, що її рідний будинок, який з такою любов'ю створювала вона з родиною, опинився в епіцентрі окупації.

В Україну прийшла нечуваного масштабу біда, яка зачепила кожну родину. Немає жодного співвітчизника, який би не розумів, якого горя наробили нам росіяни. Навіть гроші не змогли багатьох врятувати від навали окупантів.

Найбагатша співачка Камалія мала всі шанси прожити цей час легко та майже безтурботно. Її обранець має підданство іншої країни і заздалегідь виїхав у Європу разом з дітьми. Проте, сама зірка не схотіла лишати Батьківщину. Вона не вірила, що на нашій землі настане чорна година та зосталася працювати. І це рішення привело її до жахливої пригоди: довга дорога, обстріли і підрив мосту, а головне покинутий маєток у Бучі.

Камалія вперше зізналася, чому не могла стримати сліз та емоцій в лютому: на стан зірки вплинув батько
Як виглядає дім Камалії у Бучі

Свій палац Мохаммад Захур тривалий час будував спільно з дружиною. Дім має три поверхи, басейн. Інтер’єр виконано у трьох різних стилях: бароко, постмодерн та східний. На стінах є художній розпис, а всередині все зроблено з натуральних матеріалів: камінь, коштовні породи дерева, мармур, сусальне золото.

Та все полишилося в один момент і стало під загрозою пограбування, коли до світлого передмістя Києва увійшли російські війська. Виявилося, що до Бучі направили жорстоких мешканців східних віддалених республік рф. Всім відомо: окрім тотального грабунку жител українців, агресори мордували місцеве населення. Після звільнення міста виявили багато поховань, а ще катівень.

Як виглядає дім Камалії у Бучі

На щастя, маєток знаменитості не постраждав ні від ворожих снарядів, ні від рук мародерів.

Нині Камалія активно допомагає знедоленим українцям і як співачка, і як лідерка думки. Крім цього, сторінка артистки з чисельною аудиторією, стала платформою для трансляції всіх епізодів війни в Україні.

Більше про постать дружини Мохаммада Захура дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті