Обскакали Писанку і стали кумирами: плюс-сайз зірки окрім Каменських і Шовкопляс, які добилися чималих висот

Ці жінки довели, що жіноча врода може бути різною та нічого її не зіпсує. Дізнайтеся, хто з українських зірок пишається своїми формами, а хто намагається їх позбутися?

Українці, безумовно, найвродливіша нація на планеті. Наші жінки талановиті та неперевершені з будь-яким зростом, вагою чи кольором волосся. Світ моделінгу довго диктував позицію, що жінка красива, якщо вона худа. Але ці артистки довели, що навіть з пишними формами можна займати обкладинки глянцевих журналів та щоденно збирати купу компліментів.

Настя Каменських

Вагітна Настя Каменських
Плюс-сайз зірки, які добилися чималих висот

Співачка від природи схильна до зайвої ваги. Варто тільки порушити режим тренувань, сну та правильного харчування — кілограми на вагах безбожно додаються. Декілька років тому Каменських схудла на 20 кілограмів, завдяки індивідуальному плану дієтолога та тренера. Але зараз Настіни форми знов округлились. Знаменитість навіть підозрювали у вагітності, але у всіх інтерв’ю зірка зауважує, що причина таких різких змін — смаколики.

Олександра Заріцька

Плюс-сайз зірки, які добилися чималих висот

Вокалістка гурту “KAZKA” в одному з інтерв’ю розповіла, що був час, коли її вага перевищувала 90 кілограмів. Через це артистка мала задишку та навіть не хотіла дивитись на себе у дзеркало. Готуючись до участі у проєкті “Танці з зірками” співачці довелось стрімко схуднути. Зараз знаменитість теж має форми плюс сайз, але вони тільки личать Олександрі та додають індивідуальності.

Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс ошелешила виглядом без макіяжу
Плюс-сайз зірки, які добилися чималих висот

Справжній еталон пишної краси українського шоу-бізнесу, це ведуча ранкового шоу “Сніданок з 1+1” — Неля Шовкопляс. Зірка ніколи не соромилась своїх видатних форм та підкреслює їх приталеними сукнями з глибоким декольте. Знаменитість набрала вагу після народження двійнят.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська нарешті повідомила про поповнення в сім'ї
Плюс-сайз зірки, які добилися чималих висот

Відома українська співачка, за роки своєї творчості, змінювалась багато разів: починаючи з кольору волосся, закінчуючи вагою. Знаменитість носила як і стандартний розмір одягу, так і плюс сайз. Але артистка ніколи не хвилювалась через зайві кілограми та приймала себе такою, яка вона є.

Оля Цибульська

Син Олі Цибульської відмовився грати з дітьми
Плюс-сайз зірки, які добилися чималих висот

Був час, коли Оля Цибульська вражала публіку своїми пишними формами. Проте сама співачка зізнається, що хвилювалась через цифру на вагах. Почавши роботу з дієтологом артистка втратила 12 кілограмів. Але фанати вважають, що щічки зовсім не псували їх улюбленицю, а навпаки — личили.

Схожі статті