Віктор Павлік вперше висловився про життя з своєю тещею, яка міцно осіла коло Репяхової у Києві: “Оце маю”

Популярний співак Віктор Павлік завжди міг похвалитися своїм сімейним гніздечком, адже нарешті зустрів свою справжню половинку. Проте, з появою дитини у родині до Києва приїхала мама Каті Репяхової.

Не можливо порахувати, скільки анекдотів на тему стосунків тещі та зятя вигадали у народі. Завжди ці взаємини вважалися кумедними для українців, адже зазвичай всі конфлікти будуються на основі протилежних характерів, непорозумінь.

Як спілкується та що говорить про тещу Віктор Павлік?

Віктор Павлік вперше висловився про життя з своєю тещею

Мама Каті Репяхової з’явилася у житті подружжя дочки, коли її білокура принцеса привела у світ маленького хлопчика Михайлика. Рішення про те, що новоспечена бабуся буде допомагати з онучком виникло у родині Віктора Павліка осмислено. Його молода дружина, якій ще немає і 30-ти років боялася не впоратися з крихітним синочком сама.

Відомо, що ненці блогерки знімають окрему квартиру, проте вона часто буває у гостях донечки, вони разом ходять гуляти і взагалі виглядають, як найкращі подружки.

Співак же тривалий час не говорив про взаємини з тещею. Донедавна. Мама Каті вирішила побалувати зятя смачненьким і артист просто був ошелешений кулінарною майстерністю родички.

“То як так можна! Оце теща у мене!”, — сказав на відео знаменитий чоловік.

Віктор Павлік вперше висловився про життя з своєю тещею

Репяхова-старша була приємно вражена похвалою своєї страви, яка дійсно дуже апетитно виглядала на кадрах.

Звалося, все ідеально у цій родині, окрім одного “але”. Теща музиканта досі не може повернутися до свого рідного дому. Відомо, що сім’я Катерини проживала у місті Дніпро. Проте, під час війни це місто залишається у небезпеці: повітряні тривоги, обстріли. Людині, яка має відпочивати на пенсії, краще перечекати навалу десь у більш спокійному місці.

Нагадаємо, що Павлік взяв у дружини свою четверту обраницю у 2020-му році, але весілля так і не відіграли спершу через смерть сина Павла, а згодом через ковід. Деталі у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.