Куди з телеекранів поділося улюблене шоу домогосподарок — “Звана вечеря” та що сталося з ведучими?

Розважальне шоу "Звана вечеря" зайняло місце в серці багатьох жінок у в Україні. Це шоу допомогло багатьом не тільки навчитися готувати цікаві страви,а ще й перейняти прийоми гостинності, але що сталося з передачею зараз, чому її більше немає в ефірі?

Шоу “Звана вечеря” була в ефірі з 2006 року, щотижня виходив один випуск, який поєднував в собі відразу 5 днів. Тому що для одного випуску відбирали п’ятьох різних героїв, які приймали в себе гостей по черзі та готували вечерю за власними рецептами й тематиками. Інші учасники повинні були оцінити страви та вечір загалом і у кінці тижня вже обирали переможця виходячи з оцінок суперників.

Цей проєкт дуже полюбили глядачі, адже він не був напруженим, там не було інтриги. Він легкий, цікавий та веселий, до того ж ще й корисний, бо домогосподарки змогли повторити багато рецептів з кухні “Званої вечері”.

Ведучими шоу стали Григорій Шевченко та Олександр Ковальов. Ведучі змінювали один одного щотижня та супроводжували героїв протягом процесу закупок продуктів і приготування самої вечері. Під час спільного приготування з героєм, ведучий розпочинав розвивати різноманітні теми, аби розкрити особистість героя.

Що сталося з ведучими шоу "Звана вечеря"?
Що сталося з ведучими шоу “Звана вечеря”?

Шоу активно знімали протягом багатьох років та крутили на каналі К1, але вже кілька років та сама “Звана вечеря” припинила своє існування в Україні через політичні погляди та воєнні дії росії. До того ж глядачам приїлась одноманітність, вона й змусила продюсерів закрити проєкт, та й до того ж цікавих героїв стало знаходити все складніше, а ще й зміна ведучих не підняла рейтинги, тому було прийнято рішення про закриття шоу. Але аналоги були й останній запускав СТБ у 2020 році.

А от куди поділися ведучі цього шоу Григорій Шевчук та Олександр Ковальов – наразі невідомо, інші проєкти вони не ведуть та напевно вирішили припинити діяльність на телебаченні, тим паче що зараз мало проєктів на телебаченні, особливо розважальних.

Схожі статті