Корінна киянка Анна Сєдокова переїхала з росії до США, але продовжує мовчати: “Мене почнуть критикувати”

Знайомий Анни Сєдакової одеський мільйонер Ігор Голубчик дав ексклюзивне інтерв'ю для Анни Олицької, в якій прокоментував позицію співачки. Усі деталі в статті.

Знаменита українська киянка Анна Сєдокова, яка свого часу прославилася завдяки співпраці з братами Меладзе та своїй участі у Віа ГРІ, досить давно емігрувала до Сполучених Штатів Америки. За океаном зірка побудувала нову сім’ю і намагається знову знайти щастя з черговим чоловіком.

Анна Сєдокова
Анна Сєдокова переїхала з росії до США, але продовжує мовчати

Втім, це аж ніяк не вплинуло на її позицію, адже артистка вибрала мовчання. Анна не засудила ні війну, ні російську агресію, роблячи вигляд, наче нічого не відбувається.

Анна Сєдокова переїхала з росії до США, але продовжує мовчати

Нещодавно одеський мільйонер Ігор Голубчик дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому прокоментував позицію артистки та поділився здогадками, чому вона зберігає мовчання. Діалог з журналісткою прозвучав у рамках шоу “Без комплексів” на однойменному YouTube-каналі з Анною Олицькою.

“Ну ми колись спілкувалися, хочаб трошки, бачилися у грудні минулого року, мимохідом, у Маямі, на Новий рік. У мене немає відповіді. На особистому рівні, ну хто знає, що там відбувається? Може людина спочатку нічого не сказала, а потім: “Що ж я зараз скажу? Якщо я зараз щось скажу, мене почнуть критикувати, що я тоді нічого не сказала. А зараз вже пізно”. Короче кажучи, у кожного це по-своєму. Не зважаючи на усе, що я сказав, я не хочу нікого засуджувати”

Анна Олицька була вражена такою позицією співачки і перепитала у Ігоря, чи був він готовий до такого вчинку Сєдокової, і перепитала:

“Тобто вона немає ніякого відношення до України?”

На дане запитання журналістка отримала ствердну відповідь. Втім, Ігор більш спокійно говорив про байдужість корінної киянки до війни.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.