Як зараз виглядає Таюне, яку Олег Винник забрав у Німеччину: обраниця Головного вовка країни округлилася

Олег Винник і його бек-вокалістка Таїсія Сватко майже повністю зникли з радарів медіа. Чому довелося полишити Україну, де зараз зірки та як виглядають? Про все дізнайтеся у матеріалі далі.

Олег Винник і Таїсія Сватко завжди мали репутацію вельми таємничих зірок. Навіть зараз, коли вся мережа гуде про стосунки Головного вовка країни та його бек-вокалістки, знаменитості вперто тримають інтригу.

Всіх фанатів дуже здивувало, що співак раптово перестав разом з Таюне вести свій блог в Інстаграмі. Проте, згодом представники знаменитості вийшли на зв’язок та повідомили, що артист нині знаходиться на лікуванні.

Зважаючи на те, що медіа давно розкрили його таємницю шлюбу з колегою по сцені, прихильники одразу припустили, що ймовірно зірка також поїхала з Олегом у Німеччину. Як стверджують у команді Винника, попри те, що він на лікуванні, все одно допомагає нашим захисникам і вже десь на фронтах ганяє з бійцями “Вовчиця” — авто, яке передав співак для ЗСУ.

Як зараз виглядає Таюне, яку Олег Винник забрав у Німеччину

Бек-вокалістк ж не подає про себе ніяких знаків. Остання світлина, яка то тут, то там спливає на різних фан-акаунтах Сватко зроблена ще до війни. Там Таїсія постала у звичному для себе образі: розкішне розпущене волосся, стильний образ та престижна нагорода. У коментарях підписники щиро вітали знаменитість та підмітили, що її фігура трошки змінилася:

  • “Таюне, дякую Вам, за те, що співаєте для нас, та даруєте натхнення. З нетерпінням чекаємо нових пісень”
  • “Вітаю тебе Квіточка Таюнчик з перемогою бажаю тобі процвітання та наснаги та нових звершень над можливістю”
  • “А фігурка-то округлилася… Цікаво до чого б це”

Проте, все, що написали під публікацією: і компліменти, і образи — все лишила обраниця Винника поза увагою.

Нагадаємо, що Олегу часто приписували різні романи. Подейкували, що він навіть закрутив з Анастасією Волочковою. Про всі цікаві подробиці життя знаменитості, його пасію та творчість ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті