Холостяк Дзідзьо відгуляв розкішне весілля та показав неймовірної краси наречену: в мережі спливли фото

Знаменитий український виконавець Дзідзьо сколихнув мережу участю у розкішному весіллі, яке було зіграно у Львові. Усі деталі в нашій статті.

Минулого року знаменитий український виконавець вперше повідомив про те, що проживає серйозну кризу з дружиною Ярославою і прийняв рішення розлучитися. Сталося це майже одразу після того, як вона дала декілька ексклюзивних інтерв’ю, в яких розповіла про усі проблеми, з якими їй довелося зіштовхнутися у союзі зі співаком.

Дзідзьо відгуляв весілля
Дзідзьо відгуляв розкішне весілля

Як стало відомо згодом, Михайло Хома дуже бурхливо реагує на викриття його особистого життя, і це стало серйозним ударом для їхніх стосунків.

Дзідзьо відгуляв розкішне весілля

У серпні того ж року пара офіційно розлучилася. Славія не мала жодних претензій щодо нерухомості, тож після офіційного розриву Михайло подарував колишній дружині елітну квартиру на березі озера, у якості компенсації за відмову від його статків.

На даний момент артист не говорить про жінок у своєму житті, а про весілля, яке можливо йому доведеться зіграти ще раз, навіть не згадує. Але варто відмітити, що Михайло раз-у-раз стає частиною нового життя для великої кількості пар, і тому має можливість прожити це щастя з молодятами.

Дзідзьо відгуляв розкішне весілля

Наприклад, не так давно у мережі з’явилися нові кадри з весілля у Львові, яке було зіграно декілька років тому.

Торжество було влаштоване на широку ногу, наречена захоплювала своєю красою, а Михайло як завжди виступав весело та драйвово.

Нагадуємо, що його екс-дружина не так давно повідомила про те, що має обранця і навіть мала напередодні війни переїхати до нього будинок. Дзідзьо також натякнув на нові стосунки, але поки що не готовий робити їх публічними. Втім, співак пообіцяв розповісти, коли справа стане більше серйозною.

Схожі статті