Ірина Федишин перехворіла на коронавірус і розповіла про самопочуття

Коронавірус не відступає.

Популярна українська співачка Ірина Федишин та її чоловік і продюсер Віталій Човник перехворіли на коронавірус. Артистка розповіла, що вона легко перенесла хворобу, чого не можна сказати про її чоловіка. У інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” співачка розповіла як родина лікувалася і через що вони пройшли.

Крім офіційного інтерв’ю Ірина Федишин записала відео, яке виклала на своїй особистій сторінці у мережі Instagram. У відео зірка теж розповіла перебіг хвороби. У публікації співачка зазначила, що вони з чоловіком отримали позитивні результати лише після того, як здали ПЛР-тест вдруге.

Ірина Федишин поділилася з прихильниками подробицями перебігу хвороби у зіркового подружжя і з чого все почалося. Виконавиця зауважила. що спершу не звернула увагу на симптоми, оскільки це було лише легке першіння в горлі. Згодом, коли у зірки почався нежить і вона перестала відчувати запахи, артистка пішла здавати тест.

Після підтвердження коронавірусу Ірина Федишин з чоловіком самоізолювалися і розпочали лікування.

Під дописом зірки прихильники пораділи, що все минулося і побажали співачці здоров’я.

Найважче, говорить Ірина Федишин, було стримувати емоції. Співачка зауважила, що хворіти на COVID важко емоційно та психологічно, оскільки не знаєш чого чекати і як розвиватиметься хвороба. Тож, крім звичного лікування родина співачки пропила заспокійливі. Зірка зауважила, що наважилася на розповідь про хворобу вже після одужання, оскільки не хотіла зайвих запитань та зайвої уваги.

Після перенесеної недуги співачка теж закликала всіх не нехтувати заходами безпеки і обов’язково носити маску.

Схожі статті